Review Buku – Animal Farm

Famous buku ni. Translation BM pun dah ada, judulnya Politik Kandang.

Rezeki Orang Lain-Lain

Bawa bertenang dan teruskan usaha!

Ubat vs Supplement

Betul ke orang kata supplement lagi bagus daripada ubat hospital?

18 Tahun Tak Layak Mengundi

Sistem pendidikan kita dah ajar ke tentang politik ni? Kalau belum, nanti budak-budak ni undi yang…

#JumpaIC

Kalau IC hilang, jangan kalut pergi buat report polis, search #jumpaic dulu. Kalau tak ada, baru…

Networking

Tips berguna untuk orang yang mencari kerja dan yang berminat untuk buat business.

Oktoberfest

Mana satu guys? 1. Onz dan terbuka kepada semua. 2. Onz dan terbuka kepada non-Muslims. 3.…

18 Tahun Layak Mengundi

18 tahun dah boleh kahwin, dah boleh drive, takkan tak boleh mengundi ye tak?

Juventus

Juventus ada chance ke menang Champion League tahun ni guys? Ke Abang Botak bias Ronaldo ni?

Review Filem – Venom

Korang setuju ke Miharu kata Venom tak best?

Siapa YB?

Pergh daripada tepi macam McGregor la.

Boleh Ke Pegang Arak?

Ramai sangat tanya hukum berkaitan arak selepas video viral haritu. Biar sis jawabkan.