Kecederaan ACL dan PCL

Selalu dengar ACL je, rupanya ada lagi injury lain berkaitan lutut.

Slang Cina Yang Popular

“Anne, maggi goreng ayam satu tapau!”

Malaysia Bakal Jadi Negara Tua 2030

2030 kita akan ada lebih 15% warga emas dalam masyarakat yang nasib mereka akan ditentukan oleh…

Once Upon a Time in Hollywood

Hype masa trailer keluar dulu macam tinggi. Tapi bila dah keluar ni bunyi macam cerita syok-syok…

#SaveLTK

Pergh power gila LTK pernah train Toni Kroos, Philipp Lahm dengan Thomas Muller tapi tu la…

Hantu Cina

Korang rasa antara hantu Cina dengan hantu pocong, diorang hidup penuh muafakat atau tengah bergaduh main…

Asas Kewangan (Part 2)

Apa financial plan korang masa retire nanti? Nak guna duit saving, atau duit pelaburan, atau duit…

Fisioterapi

Salah la selama ni ingatkan fisio ni kerja mengurut je.

Tip Berhadapan Dengan Lif Terhempas

Hmm logik juga tip dia bagi ni. Tak pernah terfikir pulak.

Ninja Quit Twitch

Siapa favourite streamer korang? Dia aktif dekat platform mana?

11/08/19 Man Utd vs Chelsea: Review

Chelsea memang barai atau United yang perform guys?

Mitos Mata

1. Betul ke makan carrot boleh baiki rabun? 2. Betul ke mengintai orang boleh kena ketumbit?…