Severus Snape

Ini rupanya sebab mak Harry pilih bapak Harry instead of Snape.

Bagaimana Gred Kebersihan Kedai Makan Dinilai?

Kedai makan yang korang selalu order tu gred berapa?

Budaya Masyarakat Kenya (Part 2)

Memang la kata bahasa diorang senang dah memang orang sana…

Review Filem – Ashfall

Macam cukup pakej je cerita ni. Action ada, lawak ada, penyiasatan ada.

5 Sektor yang Paling Terkesan

Kesimpulan tu win.

Sanitiser vs Soap

Masing-masing ada pros and cons.

Hikmah Di Sebalik Ujian Wabak

Masa yang sesuai untuk muhasabah diri.

Review Series: When They See Us All

Macam promising je.

Buya Hamka: Sasterawan dan Ulama

Fuyo baru tau ada perlambangan di sebalik nama Hayati, Zainuddin dan Aziz.

Impak Negatif dan Positif Wabak kepada Malaysia

Betul ke food delivery punya sales naik mencanak?

Gimana Buk Bapak Berdepan Wabak?

Kalau anda rasa Malaysia sudah haru-biru, bayangkan Indonesia.

Bystander Effect: Kes Kitty Genovese

Lagi ramai orang, lagi kurang rasa tanggungjawab nak tolong.