Rawatan Jerawat

Yang hormon tengah tak berapa stabil tu boleh tengok video ni.

100 Syarikat di Malaysia

Korang tau tak syarikat nombor 1 di Malaysia apa?

Dua Mata Dua Warna

Baru tau warna mata pun ada kaitan dengan melanin. Ingatkan warna kulit je.

RM5000 Percuma untuk Beli Sistem POS


Fuyo yang ni yang iPad kita duk nampak dekat restoran tu kan? http://pos.getslurp.com/sme-grant-2020

Sains Di Sebalik Warna Tahi Manusia dan Burung

Patut la warna tahi bayi kuning tapi bila dah besar dia jadi koko.

Tip Mudah Tulis Tesis

Underground source 👀

Pengalaman di Kenya (Part 1)

Tung ah muka macam orang tempatan.

Pencegahan Koronavirus Ketika Melancong

Tip kepada yang akan travel dalam masa terdekat.

P. Ramlee: Pelakon yang Menjadi Dirinya Sendiri

Seniman agung yang karyanya masih dinikmati sehingga sekarang.


Apa Patut Buat Bila Jumpa Anak Kucing Terbiar?

Baru tau lebih baik kita bagi susu kambing daripada susu lembu.

Scene Beatbox di Malaysia

Try buat dekat mic handphone korang. Make sure water-resistant.

Cara Orang Positif Bercakap

Fuh nak kena start practise cakap macam ni.