logo ML Card Games
title-1

Talam Ramadan

TALAM RAMADAN adalah game keempat keluaran ML Studios. Talam Ramadan menguji kecekapan anda mengisi makanan ke dalam talam supaya tiada makanan yang terbazir semasa anda dan rakan-rakan berbuka puasa. Siapa membazir dia sahabat syaitan dan musuh Tok Imam.

TAIKUN

TAIKUn adalah kad game ketiga keluaran ML Studios. You and your friends are the richest Taikuns of the world’s top football clubs. Assisted by managers, agents, and investors, you will fight over high-rating players to complete your dream team. Splash your cash, hijack deals, and bring as many star players as possible into your club!

title-1
title-1

POLITIKUS

POLITIKUS adalah kad game kedua keluaran ML Studios. Politikus menguji sifat kebinatangan politik anda. Adakah anda cukup licik memanjat tangga parti? Cukup rakus mengaut projek kerajaan? Cukup binatang untuk menikam rakan sendiri? Kerana seakrab mana pun hubungan kita, kerusi Perdana Menteri tidak muat dua punggung.

Battle of Bomoh

BATTLE OF BOMOH adalah kad game pertama keluaran ML Studios. Permainan kad ini hanyalah untuk tujuan hiburan dan parodi semata-mata. Tiada mantera dan bacaan yang akan membawa ke arah kesyirikan.

title-1