ICERD: Sokong atau Bantah?

Korang rasa ICERD ni memang ikhlas nak hapuskan diskriminasi antara kaum, atau sebenarnya agenda Barat nak…

Lain Ideologi, Lain Pentas

Korang setuju dengan kaedah berhujah ke kaedah menyekat-nyekat?

Risk Normalisation

Korang rasa masyarakat kita jenis yang suka menormalisasikan risiko ke?

Child Grooming

Ramai tak aware dengan masalah child grooming ni. Child grooming ialah menjalinkan hubungan emosi dengan kanak-kanak…

1Moment4Them

Mengapa pelajar jurusan agama di bumi anbiya’ ini anjurkan konsert?

Braces Mengubah Ciptaan Tuhan?

So apa hukum pakai braces guys?

Handling Rejection

Nasihat daripada brader yang baru kena reject guys.

Park Geun-Hye

Jom membawang politik Korea Selatan sikit harini.

6 Features Baru Grab (Nafis Abdullah)

Nak pergi stadium selalu jammed kan? Ha pakai Grab. Sekarang ni diorang ada features baru. Nak…

Putih Je Ke Cantik?

Hitam je ke manis?

Arsenal

Gunners boleh pergi jauh ke season ni? Ke memang dah ditakdirkan melepet di tangga keempat sampai…

Brexit

Apa yang korang perlu tahu tentang Brexit.