Perbezaan Suicidal Thought dengan Attempt

💐

2 Kes Tragis Feral Child

🙁

Josef Fritzl: Bapa dari Neraka

24 tahun kurung dan seksa anak.

Kes Gypsy Rose: Mangsa Ibu Gila Perhatian

Nak perhatian buat la TikTok apahal pulak nak tunggang anak?

Harlow’s Monkey Experiment

Kesiannya dekat monyet-monyet ni…

Bystander Effect: Kes Kitty Genovese

Lagi ramai orang, lagi kurang rasa tanggungjawab nak tolong.

Cara Mengatasi Tekanan dan Kemurungan

Kalau kena tidur, tak apa tidur je. Daripada ambil benda-benda yang menjemput lebih banyak masalah di…

Mass Killing

Amerika patut sibuk selesaikan mass killing dalam negara dia daripada sibuk jadi mass killer di luar…

Psychopath

Budak-budak yang seronok seksa dan bunuh kucing tu dah boleh bawak berubat kot.

Multiple Personality Disorder

Fuyo macam dalam filem Split.

Cara Kenal Pasti Seseorang Itu Ada Suicidal Thoughts

TRIGGER WARNING. This video contains information about self harm behaviour which may be triggering to survivors.…


Split Personality

Kalau kawan korang ada kawan yang suka cakap sorang-sorang tu jangan kacau, dia mungkin tengah mesyuarat.