Wad Psikiatri Tidaklah Seseram dalam Filem

Ini rare. Shoot dalam bilik psikiatri terus. Boleh dapatkan alatan untuk membantu kesihatan mental anda di…

Mari Cuba Tahap Fantasi Anda

Serius la ada orang boleh nampak warna bila tutup mata? Boleh dapatkan kismis minda di sini…

Cara Saya Mengatasi Social Anxiety


Memang la nama dia small talk, tapi big effort. Boleh dapatkan alat untuk membantu anxiety anda…

If, Then

Biasakan yang betul, betulkan yang biasa. Boleh dapatkan planner cantik di sini https://shp.ee/zbmdx3h


Pica: Suka Makan Benda yang Bukan Makanan

Makan daging saudara sendiri masuk sekali ke? Boleh dapatkan buku psikologi di sini https://shp.ee/fztgmfp


Mental Health Review: Tokyo Ghoul

Scarynya cycle abuser-victim tu. Macam mana nak stop? Boleh dapatkan komik Tokyo Ghoul di sini https://shp.ee/hdw5ch7

Death Note Mental Health Review: Light Yagami

Tapi dia hapuskan orang jahat kottt. Tu pun kira narsisistik ke? Boleh dapatkan buku nota Death…

Issei Sagawa: Suka Makan & Dimakan Orang

Kau mengumpat je la member Issei wei. Boleh dapatkan novel misteri di sini https://shp.ee/knucd2x

Tanyalah Khabar Kawan-Kawan yang Dah Mula Senyap Tu

Korang okay ke tu? Kalau ada apa-apa nak cerita, boleh share dekat sini 🙁

Di Mana Nak Dapat Bantuan Mental dan Berapa Bayaran?

Kalau tak ada kawan nak bercakap, boleh call Befrienders atau pun pergi terus klinik. Doktor ada…

Kes Mary Kay Letourneau: Cinta Asli atau Manipulasi?

Masa budak tu kecik boleh la kata manipulasi. Tapi bila dia dah besar dia tak boleh…

Jumlah Orang Murung Meroket Sejak Pandemik

Travel tak boleh, futsal tak boleh, lepak tak boleh, melawat parents tak boleh. Mau tak murung.