Video

Terkini
95 Video
Siri 000

Ini Tanda Orang Narsisistik

Hm macam ada je member ada ciri ni.

Siri 000

Fight Till the End

Tonton sambil dengar lagu Easy on Me by Adele pulak, aduuu.

Siri 000

2 Jenis Narsisisme

Ingatkan semua orang narsisistik wajib sembang kencang, kasi bimbang.

Siri 000

Apa Beza Fobia dengan Trauma?

Ingatkan samaaa. Boleh dapatkan benih bunga teratai di sini https://shope.ee/8zRGdZ3oEU

Siri 000

Cara Ubah Fikiran Negatif ke Positif

Ada jugak kadang-kadang emosi datang dulu sebelum fikiran. Boleh dapatkan buku nota di sini https://shp.ee/iei8rh7

Siri 000

Classical Conditioning

Kalau bulan Ramadan je terus teringat Khairul Aming! Boleh dapatkan makanan kucing di sini https://shope.ee/5pSdRLkbLN

Siri 000

Bila Saya Patut Jumpa Psychologist?

Bila rasa life dah terganggu, boleh dah tu slow-slow buat appointment. Boleh dapatkan kalendar di sini https://shope.ee/3ARcHVl4q0

Siri 000

Beza Perangai Orang OCD dengan OCPD

Satu anxious sampai tak boleh function, satu lagi nak buat benda sampai jadi perfect. Boleh dapatkan baju OCD di sini https://shp.ee/kcqigb7

Siri 000

The White Room: Bilik Seksa Tanpa Pukul

Mental Mat mengadap semua benda putih. Bayang kalau yang kena tahan tu orang putih, lagi lah. Boleh dapatkan baju putih di sini https://shp.ee/rpgf3hp

Siri 000

Kenapa Kita Suka Dengar Lagu Sedih?

Patutlah rasa lega dan puas semacam lepas layan lagu sendu. Boleh dapatkan earphone di sini https://shp.ee/knjexvx

Siri 000

Beza OCPD dengan OCD


Bukan yang polis tu ye. Boleh dapatkan organizer di sini https://shp.ee/yr5jmmz

Siri 000

Schadenfreude: Suka Tengok Orang Terseksa

Ada orang hanya boleh happy apabila ada orang suffer. Kalau tak ada orang suffer, dia jadi lonely. Boleh dapatkan topeng Squid Game di sini https://shp.ee/gg4c6dh Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBCNY Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.