Video

Terkini
125 Video
Siri 000

Van Gogh Melukis di dalam Pusat Jagaan Mental

Baru tau dia lukis di asylum. Ingatkan dia lukis di rumah macam orang biasa, tepi tasik ke apa. Nak stye macam speaker, pakai ni https://shope.ee/7f1sDsacqn

Siri 000

“Marah Sebab Sayang” Ada Kesan Psikologi

Memang la orang berubah, tapi bukan sebab dia tau sebab berubah tapi sebab takut. Guna minyak ni untuk cuba tenangkan diri ketika marah. https://shope.ee/5fGmL8Gles

Siri 000

Ini Sebab Ada Orang Susah Nak Luah Perasaan

Nanti orang ejek kita mengada pulak hmm… Prepare benda ni kalau nak luahkan perasaan tu https://shope.ee/3AZGEHIKYx Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP0202FB Pengguna sedia ada: 22PHSFB

Siri 000

Tengok Video Ini Kalau Takut Nak Confess

Masalahnya tak boleh move onnnnn. Prepare la benda ni kalau nak confess tu https://shope.ee/3AZGEHIKYx Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP0202FB Pengguna sedia ada: 22PHSFB

Siri 000

Ini Tanda Anda Sedang Healing

Ramai orang ingat healing ni sentiasa happy, sebenarnya tak. Kalau korang nak healing, guna kerusi ni https://shope.ee/5pZlSyDckl Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYFB Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000

Tak Sama Konteks Anxiety Dulu dengan Sekarang

Dulu tak ada traffic jammmm. Boleh dapatkan buku Dr. Hazreen di sini https://shope.ee/20KzGfSArK Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYFB Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000

Emosi Sikit-Sikit Lama-Lama Jadi Sakit

Menjawab persoalan kenapa benda remeh boleh buat orang meletup. Korang boleh cuba mengawal emosi dengan ini https://shope.ee/4080sg97Hl Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYFB Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000

Wednesday Ada Personality Disorder?

Mak ai Wednesday yang lama lagi gore daripada yang latest rupanya. Siapa yang minat dengan watak Wednesday tu patut ada ni https://shope.ee/5Uwf3q9ftp Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYFB Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000

Eksperimen Spotlight Effect

20% je rupanya yang kisah pasal kita. Tapi tinggi jugak 20% tu. Letak spotlight ni dalam rumah macam cantik jugak https://shope.ee/3poXdBZgMC Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYFB Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000

Jangan Cakap Ayat Ini kepada Orang Disleksia

Nak fokus macam mana lagi? Dah habis fokus dah niii. Boleh mengenali lebih lanjut berkaitan Disleksia dengan buku ini https://shope.ee/5AHl630oy1

Siri 000

Tengok Video Ini Jika Anda Suka Lari daripada Masalah

Lagi lama kita tangguh masalah tu, lagi besar dia jadi. Boleh dapatkan buku Dr. Hazreen di sini https://shope.ee/20KzGfSArK

Siri 000

Kita Sebenarnya Perlukan Anxiety untuk Survive

Masalahnya macam mana nak suruh otak kita relaks sikit asyik terfikir sampai tak boleh tidur? Cuba try bola anti stress ni https://shope.ee/2AaYEYBe7d

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.