Video

Terkini
111 Video
Siri 000

Jangan Buang Sampah Kita kepada Orang Lain

Kita semua lori sampah, buanglah di tempat yang betul. Try tengok buku ini untuk belajar lebih lanjut https://shope.ee/ZvA3MBv7

Siri 000

Possible Ke untuk Delete Memori Manusia?

Benda yang kita tak nak ingat, ingat. Benda yang nak ingat, lupa. Kuatkan ingatan anda dengan makan kismis ni https://shope.ee/6KSofwrkSg

Siri 000

Anxiety Bukan Penyakit, Pokok Pun Reti Stress

Maybe kalau kita hidup sebelum zaman moden, kita happy je tangkap ikan dan mandi sungai yang tak tercemar. Boleh try anxiety reliever di sini https://shope.ee/20KzGfSArK

Siri 000

Lain Orang, Lain Jenis Attachment

Avoidant + Anxious = Alamak Hargai pasangan anda dengan bagi ini https://shope.ee/7UcqJkmooS Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 25S10SFB

Siri 000

Pengalaman Penghidap Disleksia

Ada kelas khas ke untuk penghidap disleksia di sekolah kerajaan? Boleh mengenali lebih lanjut berkaitan Disleksia dengan buku ini https://shope.ee/5AHl630oy1

Siri 000

Result Online Test Bukan Bukti Kau Ada Depression

Tak salah nak ambil online test, tapi lepas tu pergi la jumpak pakar. Yang nak belajar tentang psikologi, boleh tengok ni https://shope.ee/A9gG4u34Ge

Siri 000

Ini Tanda Orang Narsisistik

Hm macam ada je member ada ciri ni.

Siri 000

2 Jenis Narsisisme

Ingatkan semua orang narsisistik wajib sembang kencang, kasi bimbang.

Siri 000

Apa Beza Fobia dengan Trauma?

Ingatkan samaaa. Boleh dapatkan benih bunga teratai di sini https://shope.ee/8zRGdZ3oEU

Siri 000

Cara Ubah Fikiran Negatif ke Positif

Ada jugak kadang-kadang emosi datang dulu sebelum fikiran. Boleh dapatkan buku nota di sini https://shp.ee/iei8rh7

Siri 000

Classical Conditioning

Kalau bulan Ramadan je terus teringat Khairul Aming! Boleh dapatkan makanan kucing di sini https://shope.ee/5pSdRLkbLN

Siri 000

Bila Saya Patut Jumpa Psychologist?

Bila rasa life dah terganggu, boleh dah tu slow-slow buat appointment. Boleh dapatkan kalendar di sini https://shope.ee/3ARcHVl4q0

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.