Adakah Kempen Ini Memalukan Wanita?

Isu yang tengah panas baru-baru ini. Boleh dapatkan baju yang speaker pakai di sini https://shp.ee/9ygwca5 Masukkan…

Kenapa Public Figure Post Content Sensitif?

Antara benda yang paling susah adalah menyekat diri daripada memberikan perhatian kepada content yang kita tidak…

Jangan Sembarangan Masuk OmeTV & Omegle

Boring-boring nak sembang dengan omputih boleh la try masuk sini.
 Boleh dapatkan web kamera di sini…

Diserang Komen Lucah Sebab Ajar Pam Susu

Yang komen lucah ni kecik-kecik minum apa? Pepsi ke? Boleh dapatkan pam susu di sini https://shp.ee/k2w2gf5


Doomscrolling: Ketagih dengan Berita Negatif

Ada orang yang lebih tertarik dengan berita yang dia tak suka berbanding dengan yang dia suka.…

Isu Mnet Gunakan Azan

Jangan sampai kitorang azankan telinga korang. Boleh dapatkan jam azan di sini https://shp.ee/e6nf69z

Selain Media Sosial, Racun Juga Toksik

Tak sangka kopi pun boleh jadi racun kalau teguk berbaldi-baldi. Boleh dapatkan bantal media sosial di…

3 Entiti yang Viral Sebelum Wujudnya Perkataan Viral

Fuh ni line-up legend. Boleh dapatkan sabun viral di sini https://shp.ee/9tacvqx

Pengaruh Luar: Salah Orang atau Salah Kita?

Salah mereka dan keluarga mereka. Boleh dapatkan minyak wangi di sini https://shp.ee/m4ssrdx

Pros & Cons Boleh Rakam Cucuk

Assalamualaikum. Boleh dapatkan stand phone di sini https://shp.ee/g4ajm6m


Shane Goldsby: Baik tetapi Dipenjara

Yang management penjara tu pun asal letak sekali? Memang cari penyakit.
 Boleh dapatkan boxing gloves di…


Cara Saya Kawal Orang Taksub dengan Saya

Sapa suruh comel sangat macam teddy bear 🧸 Boleh dapatkan t-shirt yang speaker pakai di sini…