Unboxing Pengantin

Human: Do not objectify me. Also Human: Unboxing me. Boleh dapatkan mahkota di sini https://shp.ee/7nfyqrr

Ted Bundy Manipulasi Mangsa dengan Karisma

Aduu jangan la sampai bunuh orang, masuk politik sudahhh. Boleh dapatkan kit mempertahankan diri di sini…


Double Meaning

Semua benda nak ada konotasi lucah, jem jugak nak bercakap. Boleh dapatkan beg tote di sini…


Adakah Banjir disebabkan Maksiat dan Solat Jarak?

Jangankan Sri Muda, Mekah pun pernah banjir der. Boleh dapatkan water jet di sini https://shp.ee/iveaiwv

Pembunuhan Ritual Toa Payoh, Singapura

Dah kau berbulu dengan polis, asal nak babit budak pulak aduhh… Boleh dapatkan kit mempertahankan diri…

Kontroversi Lagu Jerung Merah

Hmm memang double-meaning atau kita yang terlebih fikir? Boleh dapatkan patung jerung di sini https://shp.ee/fbrbx2p Masukkan…

Apa Maksud Peras Ugut atau Assault?

So ada beza tak ugut dengan peras ugut? Ugut ni macam blackmail ke? Boleh dapatkan stereng…

Bila Ziarah Orang Jangan Main Phone Je

Gambar Instagram kemain #SayangNenek padahal pinggan pun tak basuh. Boleh dapatkan buah-buahan sebagai buah tangan sewaktu…

Buat Jenayah Ikut SOP Syaitan

Kau ingat pokok getah ke nak toreh-toreh? Boleh dapatkan kit mempertahankan diri di sini https://shp.ee/8c2bj87 Masukkan…

Anak Cari Kasih Sayang di Luar Jika Tak Dapat di Rumah

“A father is a son’s first hero and a daughter’s first love.” Boleh dapatkan kad ucapan…

Botak Chin

Baru tau sebab apa orang panggil dia botak padahal dia tak botak. Boleh dapatkan sambal Botak…

Masa Kita Susah Dia Hilang, Masa Senang Claim Kawan

“Aku mungkin hilang kau kawan yang tak menghargaiku, tapi kau hilang aku yang benar-benar mempercayaimu”. Boleh…