logo ML Card Games
Video

Terkini
439 Video
Siri 000

Tolong Pak Cik Pengsan di Riyadh

Tung ah dapat masuk Riyadh freeee. Baju ni nampak selesa kalau nak pakai buat umrah https://shope.ee/9URe41PwzA Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Dilema Selebriti yang Ada Kontrak dengan Brand

Kalau korang retis korang sanggup tolak? Jangan kita sokong Israel, sokong ni https://shope.ee/8UidL5vHns Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Adakah Budak Malas Belajar Sebab Pengaruh Influencer?

Makin viral makin suka la budak-budak jawab mengarut. Mikrofon ni sesuai kalau nak guna untuk buat content https://shope.ee/9p1rw15wFE

Siri 000

Ini Sebab Hate Crime Susah untuk Dibuktikan

Kesian dekat budak tu. Perang di tempat lain, dia kena tempias. Orang forensik dah biasa dengan jenazah. Ini set lengkap untuk pengurusan jenazah. https://shope.ee/4ATXrxPdUZ

Siri 000

Patut Minta Maaf Ke Walaupun Tak Salah?

Bila salah pun berat nak minta maaf, inikan bila tak salahhhh. Hadiahkan pasangan korang dengan ni https://shope.ee/601LFV9dzM

Siri 000

Isu Podcast Daddy Ash

Tapi diorang tak jadi upload kan? Siapa nak start buat podcast tu boleh try mula dengan benda ni dulu. https://shope.ee/8KR798Gvrl

Siri 000

Cara Keluar Ketagihan Benda Lucah

Baru tau tak boleh berhenti mengejut, nanti dia akan relapse. Boleh dapatkan tasbih di sini https://shope.ee/ApYfaQbs8

Siri 000

Cara Deal dengan Orang yang Kita Hutang

Jangan lari kalau orang tu call nak kutip hutang. Ini dah la berhutang dengan orang, lari lagi, mana orang tak geram. Siapa yang suka hutang tu, kena ada buku 555 ni https://shope.ee/6pcHWh9i6r

Siri 000

Alif Satar Ajak ke Masjid Pun Kena Kecam

Yang duk persoal dia ikhlas ke tak tu macam la kau dapat baca hati orang. Siapa yang suka duduk masjid, elok ada ni https://shope.ee/8KR2LVV3JL

Siri 000

Bentong Kali: Penjenayah Local yang Paling Ditakuti

Siap cabar polis lagi. Sediakan alat mempertahankan diri kalau jumpa orang jahat https://shope.ee/8zgcd2JZ5Q

Siri 000

Ini Semua Sistem: Powerful vs Powerless

Ini semua sistemmmm. Orang yang ada power selalunya pakai ni https://shope.ee/9zZ3EgeB45

Siri 000

Rasa Bersalah Sebab Tengok Video Lucah

Ada kaitan dengan moraliti sesuatu komuniti tu. Daripada layan benda-benda macam tu, baik kita ambil tahu kisah-kisah menarik ni. https://shope.ee/1ftnRZDLF9

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.