Video

Terkini
319 Video
Siri 000

Berjubah Berserban Bukan Semestinya Dia Baik

Kita hanya percaya dengan agamawan yang ikhlas dan tidak ikut kepentingan diri. Kalau korang mencari tasbih, ni ada tasbih yang berkualiti https://shope.ee/8p99Osbzs0 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Double Standard Kita Terhadap Mat Saleh

Memang lagi putih kulit lagi baik eh? Baju speaker pakai tu pun nampak smart jugak https://shope.ee/5fEMQZc0BN

Siri 000

Remaja Lelaki Tolong Kemas Meja di Food Court

Korang kemas tak lepas makan? Dia automatik bukak sendiri mat. https://shope.ee/1q1k73iCae

Siri 000

Cara Dengar Member Curhat

Paling turn off member yang asyik menyampuk “Aku dulu lagi teruk”. Baju speaker pakai tu pun nampak smart jugak https://shope.ee/5fEMQZc0BN

Siri 000

Kisah Pembunuhan 3 Guys 1 Hammer

Tujuan asal nak mengatasi fobia je, end up dalam jail. Sediakan kit mempertahankan diri ni https://shp.ee/rxp8pzd

Siri 000


Isu Mak Cik Nasi Lemak

Last-last kena angkut, settle. Kalau korang nak bukak gerai tu, niaga la elok elok https://shope.ee/4pezTbBbBg Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 25S10SFB

Siri 000

Kronologi Tragedi Taska di Thailand

Semoga negara kita dijauhkan daripada malapetaka sebegini 🤲🏼 Sediakan kit mempertahankan diri ni https://shp.ee/rxp8pzd

Siri 000

Jangan Tunjuk Belang di Tempat Orang

Ingatkan ayat ini perlambangan, rupanya bermaksud literal. Dalam ni ada harimau juga https://shp.ee/w83xs6h

Siri 000

Ramai Orang Problem Sebab Childhood Dia Problem

Kesian, nak reverse dah tak boleh.

Siri 000

3 Magic Words

Terima kasih kerana menonton! Minta maaf salah silap 🙂

Siri 000

Scam Beli Subscribers di YouTube

Ingatkan dekat Instagram je ada.

Siri 000

Malaysia Top 10 Negara Paling Cyberbully Dunia

Kira kental la eh siapa yang boleh hadap netizen Malaysia ni?

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.