logo ML Card Games
Video

Terkini
439 Video
Siri 000

Isu Berpakaian Seperti Jantina Lain

“Cantiknya sis, saya pun insecure.” Pakai jela baju ikut jantina sendiri https://shope.ee/B4rbwQkSG Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYLT Pengguna sedia ada: CNYPDAFF

Siri 000

Saya Tak Boleh Brain Isu Arak di 7E

Kalau rasa tak patut jual arak, jangan jadi cashier dekat situ. Kalau pergi 7E beli ni takpe https://shope.ee/LOGPCx9k1 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYLT Pengguna sedia ada: CNYPDAFF

Siri 000

Zahirah MacWilson: Idola Handle Negativity

Talk to my handddd 🖐🏼 Member bahagia je scroll https://shope.ee/7fAqwrfYaB Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYLT Pengguna sedia ada: CNYPDAFF

Siri 000

Kronologi Gosip Zahirah, Fathia, Anjou

Sampai Mail pun kena petik ni ini ini parah ni. Maybe diorang kena banyak bertenang sikit https://shope.ee/6zv7Qz02k7 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYLT Pengguna sedia ada: CNYPDAFF

Siri 000

Cikgu Jepun Dipecat Sebab Jual Benda Tak Senonoh

Jual seluar di dalam sekolah ❌ Jual seluar dalam di sekolah ✅ Yang bukan-bukan je cikgu tu https://shope.ee/l3YbfY1o Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Jangan Biarkan Mangsa Nafsu Songsang Menjadi Pemangsa

Jangan bangga dengan dosa yang kita buat takut itu yang menjadi penghalang hidayah sampai. Boleh guna ni jugak untuk mempertahankan diri https://shp.ee/8c2bj87 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Ini yang Jadi dalam Otak Bila Tengok Benda Lucah

Otak jadi tak betul. Asal ada masalah je terus cari benda lucah. Boleh dapatkan tasbih di sini https://shope.ee/ApYfaQbs8 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP25PDLT & SHP0101LT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Mangsa Abuse Wajib Tengok Cerita Ini

Orang yang suka abuse dan buli ni sebenarnya ketagih dengan kuasa. Boleh guna ni jugak untuk mempertahankan diri https://shp.ee/8c2bj87

Siri 000

Share Video Ini Sebab Ramai Tak Tau Lane di Roundbout

Yang sakit hati tu kita dah bagi signal nak masuk kiri, dia selamber potong belah kiri. Dia ingat kita nak buat ibadat tawaf ke apa dekat roundbout ni? Boleh berlatih masuk roundbout dekat sini dulu https://shope.ee/1AwH0YAIAy Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP1212LT Pengguna sedia […]

Siri 000

Gerakan Pride Dah Masuk Filem dan Sukan

Yang paling kesian dekat atlet wanita. Penat-penat berlatih last sekali kalah dengan trans. Yang bukan bukan je diorang ni https://shope.ee/4fW5h1yRV2 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP1212LT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Kes Tembakan dalam Bas Filipina

Ada jugak orang condemn driver bas tu kata kenapa biarkan mamat tu lari. Dah dia ada pistol, takkan nak lawannnn? Wanita wajib kena ada ni dalam bag https://shope.ee/8UijfwByJX Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP1212LT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Sudahlah Kena Hempap Pokok, Lepas Tu Kena Bash Pula

Ha? Dia makan sebelum Solat Jumaat kan? Apa yang salahnya? Kalau ada ni mesti selamat sikit https://shope.ee/B3ZxyCIEU Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP25PDLT Pengguna sedia ada: 1125PDAFF

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.