Video

Terkini
337 Video
Siri 000

Budak Lelaki Paling Cantik Dunia Hidup dalam Trauma

Cantik gilos macam anime. Sediakan kit mempertahankan diri macam ni https://shp.ee/rxp8pzd

Siri 000

Misteri Tayar Kereta Wanita Bocor

Nohhh Inspektor Megure! Selalu nampak inspektor pakai ni https://shope.ee/10U38XxEO0 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 11PHSFB

Siri 000

Tak Rasa Bersalah Ke Ambil Rasuah?

Yang mengular kat pejabat tak payah nak terkejut sangat. Banyak lagi tentang Umar Al-Khatab dalam ni https://shope.ee/3KrwBCVkG0 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 11PHSFB

Siri 000

Orang yang Cepat Judge Wajib Dengar Cerita Ini

Famous 2 cerita ni. Yang second tu plot twist menusuk. Don’t judge a book by its cover. Serious buku ni best https://shope.ee/4pgae2pGwm

Siri 000

Pengalaman Orang Menyibuk Semasa Majlis Kahwin

Orang nak tengok pengantin, bukan Tok Adat. Yang nak kahwin tu, boleh cari barang dekat sini https://shope.ee/4Kk6zyLlcO

Siri 000

Ini YouTuber yang Paling Kejam dalam Sejarah


Apa punya malang la dapat bini dan mak macam ni. Sediakan kit mempertahankan diri macam ni https://shp.ee/rxp8pzd

Siri 000

Berjubah Berserban Bukan Semestinya Dia Baik

Kita hanya percaya dengan agamawan yang ikhlas dan tidak ikut kepentingan diri. Kalau korang mencari tasbih, ni ada tasbih yang berkualiti https://shope.ee/8p99Osbzs0 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Double Standard Kita Terhadap Mat Saleh

Memang lagi putih kulit lagi baik eh? Baju speaker pakai tu pun nampak smart jugak https://shope.ee/5fEMQZc0BN

Siri 000

Remaja Lelaki Tolong Kemas Meja di Food Court

Korang kemas tak lepas makan? Dia automatik bukak sendiri mat. https://shope.ee/1q1k73iCae

Siri 000

Cara Dengar Member Curhat

Paling turn off member yang asyik menyampuk “Aku dulu lagi teruk”. Baju speaker pakai tu pun nampak smart jugak https://shope.ee/5fEMQZc0BN

Siri 000

Kisah Pembunuhan 3 Guys 1 Hammer

Tujuan asal nak mengatasi fobia je, end up dalam jail. Sediakan kit mempertahankan diri ni https://shp.ee/rxp8pzd

Siri 000


Isu Mak Cik Nasi Lemak

Last-last kena angkut, settle. Kalau korang nak bukak gerai tu, niaga la elok elok https://shope.ee/4pezTbBbBg Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 25S10SFB

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.