logo ML Card Games
Video

Terkini
245 Video
Siri 000

Luckin Coffee Tapau Starbucks di China

Uish kenapa tak pernah dengar pun? Siapa dah pernah try? Kalau korang nak buat kopi sendiri, kena ada ni https://shope.ee/6Uvy5wyYFu

Siri 000

Tengok Video Ini Sebelum Borong Barang China

Gentle pembekal China ganti barang rosak. Ini salah satu barang yang korang boleh borong https://shope.ee/1q5LRETSTo

Siri 000

Kenapa Monogram Brownies Agak Mahal?

Kalau dah ada chocolate dengan strawberry mau tak mahal. Alat ni dapat membantu kalau korang suka baking https://shope.ee/7pJg66HuT3 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP25PDLT2024 Pengguna sedia ada:

Siri 000

Masuk Program Startup Silicon Valley

Perghhh base in Sillicon Valley Mat. Tonton content Islamik lain di sini https://bit.ly/3OSzsQD

Siri 000

Kulit daripada Negara Mana yang Paling Power?

Baru tau kulit Itali paling mahal. Murah betul beg ni, boleh buat raya https://shope.ee/VjaPGPNbM

Siri 000

Susah Ke Nak Buat Sejuta Pertama?

Mau tak susah. Nak buat extra seratus sehari pun susah. Belajar dengan ni pun boleh https://shope.ee/9exsePgCJ1 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP25PDLT2024 Pengguna sedia ada:

Siri 000

Semua Pintu Rumah Saya Pecah Bila Business Jatuh

Bukan business je jatuh, dengan pintu-pintu sekali kecundang. Boleh buat kad bisnes korang di sini https://shp.ee/rj9jtvz Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP25PDLT2024 Pengguna sedia ada:

Siri 000

Berapa Limit Peniaga Boleh Untung Jual Benda Kemahuan?

Kalau barang keperluan kena ada limit la kan? Buat sendiri je nasi Arab guna ni https://shope.ee/3L48BE0D9a Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHP25PDLT2024 Pengguna sedia ada: APR15AFF

Siri 000

5 Rahsia Untuk Jadi Jutawan Muda

Nak ada idea, semua orang ada idea. Nak bagi idea tu jadi tu yang susah. Belajar dengan ni pun boleh https://shope.ee/9exsePgCJ1 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada:

Siri 000

Kenapa Barang Kulit Mahal?

Nak murah beli je pvc. Murah betul beg ni, boleh buat raya https://shope.ee/VjaPGPNbM Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada:

Siri 000

Kenapa Harga Kurma Naik?

Kurma memang tak termasuk harga kawalan eh? Kurma Ajwa ni macam sedapppp https://shope.ee/7fCbLY86pR Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: RRPD4AFF

Siri 000

Beza Cabaran Retail dengan Ejen Stokis

Retail ada pening dia, ejen ada pening dia, makan gaji ada pening dia. Kalau nak try produk Hausboom, tengok sini https://shope.ee/5Usxk04d28 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada:

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.