logo ML Card Games
Video

Terkini
243 Video
Siri 000

Perasan tak Dunkin’ Donuts Dah Rebrand?

Siapa dah try coffee Dunkin’? Boleh je buat donut sendiri guna ni https://shope.ee/2Ar5mCHrg9 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Adakah Scene Jersi Kita Telah Menjadi Rempit?

Menjawab persoalan sesuai ke pakai jersi ke kenduri. Cuba try design baju korang dengan ni https://shope.ee/9zZnnD4Yc3 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Peniaga Bawang Komen Usaha Kerajaan Tanam Bawang Sendiri

Patutnya mula berpuluh tahun lepas, tapi better late than never guys. Murah bawang dekat sini https://shope.ee/9UdQdVUrjd Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

GAP U-Turn Logo Lepas 6 Hari Launching

Rugi sampai 100 Juta USD Mat. Yang bilik sempit tu boleh gantung baju korang kat sini. https://shope.ee/AUVlDMJdGT

Siri 000

Adakah Super Sunday Tiru Supreme?

Rupanya inspired daripada Nike dan bukan Supreme. Style jugak baju dia https://shope.ee/5pjfg05sSB

Siri 000

Kalau Belum Jual Peti Ais Rumah, Hampa Belum Cukup Susah

Orang yang pernah betul-betul susah je dapat relate dengan cerita ni. Tabung ini sangat sesuai untuk ajar anak-anak erti menabung dari kecil. https://shope.ee/1LGvdtCn6l

Siri 000

Kenapa Rebranding Jus Tropicana Gagal?

Tak boleh la drastik sangat, nanti orang tak kenal. Kalau susah-susah, bancuh sendiri je lah. https://shope.ee/20WcG1B7iG

Siri 000

Brand Jual Ke Baju Pelik dalam Fashion Week?

Baju yang Noh pakai tu je yang nampak normal, yang lain macam nak merompak bank ha. Pakai baju cantik macam ni baru confident https://shope.ee/4VDnhTRxqa Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYLT Pengguna sedia ada: CNYPDAFF

Siri 000

3 Level Borong Barang dari China

Siapa yang mula nak bawak barang dari China tu boleh tengok video ni. Ini barang yang selalu orang beli dari China https://shope.ee/1LBWU9kPuj Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYLT Pengguna sedia ada: CNYPDAFF

Siri 000

Vending Machine Piza yang Meranapkan Hidup Saya

Hutang sampai RM3.5 juta vending machine punya hallll. Sini ada pizza sedap https://shope.ee/5ATHZB5c2B Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPCNYLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

2 Cara Bagi Brand Anda Nampak Macam Overseas

Nak konsisten tu yang susah sebenarnya bila dah besar. Korang boleh buat logo korang dekat sini https://shope.ee/6zuZXekiB2

Siri 000

Bagaimana Apparel Super Sunday Bermula?

Daripada geng graffiti ke apparel, transisi yang bukan mudah. Cantik baju Super Sunday ni https://shope.ee/8pM4N1BPuq

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.