Review Dokumentari – The Social Dilemma

Tengah hype documentary ni. Adakah juga sebab algorithm?

Kenshin vs Shishio

Nampak macam kartun beshe-beshe je, rupanya ada perbincangan berat di sebalik perlawanan antara mereka.

Review Series – Skin Decision: Before and After

Selalu tengok siri transform rumah, kali ini transform orang.

Bagaimana Kaito Kid Tahu Identiti Shinichi Kudo?

Kalau tidak kerana Kaito Kid, Ran sudah tahu siapa Conan yang sebenar.

The Marauders: Budak Nakal Hogwarts

Patut la mak Harry tak suka dekat Snape – “Awak terlalu baik untuk saya.”

Apa Itu Filem Disturbing?

Apa la ada dalam kepala hotak penulis Human Centipede ni…

Review K-Series – It’s Okay to Not Be Okay

Macam ada potensi nak pecah empangan je ni.

Review Series – Chouseishin Gransazer

Jangan dia transform…

Review Filem – Happy Old Year

Ini pelakon Bad Genius tu kan?

Taika Waititi: Komedi Tidak Klise

Bagaimana seorang artis mampu berjenaka tentang isu-isu sensitif.

Review Anime – ReLIFE

Kalau 10 kali kembali ke sekolah pun tetap tak sure boleh ngadap add math ke tak…

One Piece: Vivre Card

Kalau terlupa bawa lighter, boleh buat-buat sakit nanti dapat api free.