Review Series – My Name

Walaupun scene fight dia boleh dipertikaikan, tapi jalan cerita dan plot twist boleh tahan best. Boleh…

Kronologi Kes Ex Kim Seon Ho

Aduh baru nak naik dah terpalit skandal. Boleh dapatkan sos Korea di sini https://shp.ee/qbswctt

Review Anime – 5 Centimeters per Second

Spoiler alert. Tapi ending dia aduuuuhh tengok ah sendiri. Boleh dapatkan poster anime di sini https://shp.ee/n5b26it\

Sisi Gelap 3 Pokemon Comel

Bukan kau je ada sisi gelap. Boleh dapatkan mask Pokemon di sini https://shp.ee/vrah9ft

Review Anime – Girlfriend, Girlfriend

Anime paling cringe di duniaaa. Siapa yang tengah berangan nak poligami tu, boleh try tengok. Sesuai…

Malaysia Pun Ada Scene Wrestling Sendiri

Pergh pengasas dia dilatih oleh Booker T kot. Salah sikit je kena penampar. Boleh dapatkan helmet…

Review Filem – Midnight

Tengok memalam, tutup lampu, peluk bantal, layannn. Boleh dapatkan perfume Midnight di sini https://shp.ee/d8a2d8x

5 Genre Demografik Penonton Anime

Tapi kalau umur kita bukan dalam demografik tu, boleh je kan enjoy cerita tu? Boleh dapatkan…

UFC Lightweight Dahulu Sebenarnya Suram

Selain daripada propa-propa sebelum fight, strategi UFC acquire promotion-promotion kecik lain jugak power. Mulut power, badan…

Macam Mana Nak Buat Duit di TikTok?

Susah jugak nak monetise content kurang seminit ni. Boleh dapatkan lampu untuk Tiktok anda di sini…

Review Movie – Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Usah ragu, usah shang-chi. Memang padu, nak lagi. Boleh dapatkan kostum Shang-Chi di sini https://shp.ee/2qgj59j

Review Anime – Cowboy Bebop

Punya power industri anime sampai buat cerita pasal budaya orang lain pun best. Boleh dapatkan poster…