Video

Terkini
974 Video
Siri 000

5 Benda yang Kita Tak Tahu Pasal Pikachu

Mati-mati dulu percaya Pikachu maksud Saya Yahudi. Tengok kad Pokemon di sini https://shp.ee/frc3eke Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125HSFB

Siri 000

Review K-Drama – Forest

Ceh ro’yat la sangat. Padahal nak tackle heroin tu. Nak layan K-drama, lagi syok kalau ada popcorn https://shope.ee/4UzGmyegce Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125HSFB

Siri 000

Review K-Drama: Hot Stove League

The best K-Drama, at least for this year. Nak layan K-drama, lagi syok kalau ada popcorn https://shope.ee/4UzGmyegce Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125HSFB

Siri 000

Sejarah Kumpulan Inteam

Ijinkan aku melafazkan kataaaa… Baju speaker pakai tu pun nampak smart jugak https://shope.ee/5fEMQZc0BN Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125HSFB

Siri 000

Ke Mana Hilangnya Maher Zain?

Aduh lagu Arab ke? Macam mana nak sing alonggg? Kalau ada benda ni, senang sikit nak dengar lagu Maher Zain https://shope.ee/2pucWSoUzI

Siri 000

Adakah Islam Makhachev Lagi Kuat daripada Khabib?

Memang nampak Islam lagi power boxing daripada Khabib, tapi ingat senang ke nak kalahkan cikgu. Khabib yang power tu pun kena selamber kunci dengan Pak Manap. Pakai glove ni lahh, baru semangat Islam Makhachec mari. https://shope.ee/1L5aBTtY12

Siri 000

Pengalaman Buat Show TV Tak Lepas LPF

Lepas kena sekat dekat TV then boleh upload ke di YT? Boleh tengok rancangan best dengan TV ni https://shope.ee/XV7KjuvQ

Siri 000

Review Filem – Black Panther: Wakanda Forever

Seriusla the best film dalam Phase Four? Macam biasa, pekena popcorn lu sambil-sambil layan movie ni https://shope.ee/5UvEGJXM6E

Siri 000

Anime adalah Kartun

Berani betul mencabar ketuanan otakuuuu. Boleh tambah buat collections ni https://shope.ee/10SoaR46YT

Siri 000

Review Filem – 20th Century Girl

Peminat drama-drama friendship boleh tengok cerita ni. Nak layan movie, lagi syok kalau ada popcorn https://shope.ee/4UzGmyegce

Siri 000

Kena Buah Isley, Charles Mutar Itik

Anok buoh Khabib denge Pak Manap terrrr. Pakai glove ni lahh, baru semangat Islam Makhachec mari. https://shope.ee/1L5aBTtY12

Siri 000

Akhirnya Vince McMahon Pencen

Jangan kembali Pak Cik McMahon! Baju speaker pakai tu pun nampak smart jugak https://shope.ee/5fEMQZc0BN

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.