Pengalaman Masuk Da’i

Ada vibe retreat Islamik ala-ala jaulah muqayyam.

Instafamous vs Influencer

So influencer ni macam orang yang ada autoriti dalam sesuatu bidang la eh?

Tibeh: Maksud dan Cara Penggunaan

Mula-mula nak memain ja, last-last jadi habit.

3 Tahap Production

Kalau pre-pro tak fikir habis, good luck la production dengan post-production.

Lima Ayat Asas Bahasa Perancis

Cikgu Bahasa Perancis telah kembali!

Sugu Pavithra dan Kesederhanaan


Korang ada tak kawan yang tak update apa-apa dekat media sosial, tapi hidup dia happy?


Nasib Warga Limbang Ketika Pandemik

Tersepit, literally and figuratively.

Perlu Ke Tunggu 2 Minggu Sebelum Buat Movie Review?

Apa cadangan korang untuk tambah baik scene filem di Malaysia?


Tsundoku: Beli Banyak Buku tapi Tak Baca

Kalau try ramai orang tapi tak dapat, nama dia sendu-ku.

Kenapa Orang Hype dengan X50?

Mini version of X70, senang sikit nak parking dekat KL.

Kenapa Papan Tanda Jalan Warna Lain-Lain?

Baru tau biru tu tak ada tol, hijau ada tol.

Sampai Bila Nak Ikut Social Standard?

Mana yang baik kita ikut, mana yang unnecessary tu pilihan masing-masing.