Pengajaran daripada Isu Fynn Jamal

Nak kupas isu besar dan sensitif di media sosial memang mencabar.


Memedok: Cara Halal Meraba Ikan

Bestnya! Tapi kalau dapat ikan keli tak berdarah ke kena sengat?

Bukan Semua Keadaan Kita Perlu Jadi Positif

Contohnya Covid dan HIV.

Konsep Ujian dan Tanggungjawab Lelaki

Explanation mana lagi make sense korang rasa?

5 Perkataan Asas Bahasa Korea

Kalau kaki cerita Korea confirm pernah dengar semua perkataan ni.

Bertapa: Amalan yang Dilupakan

Ah kau data habis pun dah bising ada hati nak bertapa.

Tip Dapatkan Baju Murah Tapi Cutting Cun

Tak nak spend duit kena la put effort sikit.

Nasi Ambeng

Kalau dilema nak makan nasi atau mee, orderlah nasi ambeng.

Skil-Skil dalam Senaman Kalistenik

Susah nak buat flag tu, jadi tiang je la.

Sifat Bangsa Rome Menurut Amru Al-Asy

Ni kalau compare dengan Arab kot. Nak compare dengan Melayu, tenang lagi orang kita.

Isu Story Fynn Jamal: Idealistik vs Realistik

Frust betul muka Caprice time live hari tu.

Sugu Pavithra

Road to 1 million subscribers buat encik Sugu dan puan Pavithra!