Cara Amerika dan Iran Tunggang Agama

Putin tunggang kuda.

Deal of The Century

Lain macam bila Trump buat deal.

China Test Power di Natuna

Kalau dulu hari-hari orang cerita pasal US, sekarang hari-hari pasal China.

Solusi Konflik Uyghur

Harap Tun, Erdogan dengan Imran Khan faham loghat Peghok.

Punca Konflik Uyghur

Ingatkan pasal diorang ni Islam, rupanya ada banyak lagi dimensi lagi.

Siapakah Uyghur?

Rupanya kaum Uyghur tidak berkongsi keturunan dengan kaum Han yang menjadi majoriti di China.

Kenapa Trump Serang Iran?

Obviously bukan sebab Syiah.

Konflik US-Iran

Malaysia patut side Iran atau US atau tak patut ambil side?

Kashmir: India vs Pakistan

Baru sedar rupanya tak pernah lagi ada perang antara dua negara yang kedua-duanya menggunakan senjara nuklear.…

Area 51

Korang rasa memang ada ke alien dekat Area 51 atau ada military base je?

Protes Di Hong Kong

Ini sebab mengapa 2 juta rakyat Hong Kong berkumpul dan protes terhadap kerajaan diorang.

Storm Area 51

Confuse jap. Ni troll ke betul?