Yahudi Tidak Semestinya Zionis

Suka hati je main bahagi-bahagi tanah orang. Boleh dapatkan t-shirt yang speaker pakai di sini https://shp.ee/irrv68i


Bhutan: Negara yang Sihat dan Gembira

Siapa banyak duit boleh try travel sini lepas border bukak. Boleh dapatkan beg travel anda di…

Orang Morocco Ingat Kita dari China

Muka Jawa, acah Korea 😂 Boleh dapatkan karpet Morocco di sini https://shp.ee/9qxr2ed

Rumah Selamat untuk Kanak-Kanak Jepun

Harap termasuk la rumah Doraemon. Boleh dapatkan modul pendidik & pengasuh kanak-kanak di sini https://shp.ee/bxwnj3b

Lelaki Mengaku Datang dari Masa Hadapan

Haha part PKP tu kelakar. Boleh dapatkan t-shirt yang speaker pakai di sini https://shp.ee/j6xj5pi


Mari Pusing Istanbul Semasa Musim Salji

Dubbing part last tu dah macam recording tour guide 😂 Boleh dapatkan baju sejuk di sini…

Kenapa Katil Olimpik Dibuat daripada Kadbod?

Ada satu kontinjen tu pi lenjan sampai pecah. Apa masalah pun tak tau. Ada satu kontinjen…


Ini Reaksi Katy Perry Lepas Cuba Rendang

I kiss rendang and I like it. Boleh dapatkan rendang tok di sini https://shp.ee/qv6fcpf

Gunkanjima: Pulau Berbentuk Kapal Perang

Oh ni la pulau dalam filem Skyfall tu. Boleh dapatkan poster James Bond di sini https://shp.ee/rir9vyd

Macam Mana Jerman Menguruskan Lockdown?

Bukan Malaysia je pening nak seimbangkan nyawa, ekonomi dan kesihatan mental. Boleh dapatkan game monopoly di…

Pengalaman Cucuk di Turki

Jangankan yang berada di luar negara, yang duduk Malaysia pun dah berbulan tak melawat parents.


Budaya Nepotism dalam Bollywood

Baru tau ayah Salman dan Amir Khan memang orang industri.