Tip Pilih Warna Berdasarkan Undertones

Baru tau kewujudan undertones ni.

Cara Orang Dahulu Tahan Sakit Gigi

Kalau klinik tutup boleh try 😅

Tip Training Bagi yang Bekerja 9-5

Orang sekarang pergi gym je terus lepas kerja.

Tip Presentation

Tung la dilahirkan fun dan hyper macam ni, cakap apa pun seronok dengar.

Tip Atasi Pelat ‘R’

Kalau dah cuba tapi tak berjaya, berseghah je la. Ghedo itu ikhlas, pasghah itu berseghah.

3 Tip Kurus Selepas Bersalin

Yang untuk bapa tak ada ke?

5 Tip Memilih Durian

Ada banyak mazhab sebenarnya nak pilih durian. Kalau tahu mazhab yang lain, sila share.

Tip Bercuti Ke Maldives

Rupanya ada dua jenis island – private dengan public.

Tip Memberi Ucapan yang Berpengaruh

Siapa penceramah favourite korang? Tak kiralah ceramah agama atau politik.

5 Tip Mencantikkan Gambar Perkahwinan

Bajet pun kena la cantik ye dok?

Cara Kurangkan Kos Majlis Perkahwinan

Ada cara lain lagi nak jimat untuk majlis kahwin?

Tip Pelihara Sugar Glider

Baru tau sugar glider ada poket, ingatkan sugar daddy je ada.