Tip Kurangkan Kesesakan Hospital

“Beratur punya lama last-last dapat Panadol je.”

Tip Pilih Foudation Mengikut Jenis Kulit

Kalau muka asyik break out tu, cuba tengok balik jenis foundation korang pakai.


Tip Sentiasa Bermotivasi Semasa Belajar

Selalu terlebih bagi reward.

Tip Bayar Saman Trafik di Mahkamah

Kalau dah salah mengaku je lepas tu bagitau sebab apa terpaksa guna handphone masa memandu.

Tip Pilih Warna Berdasarkan Undertones

Baru tau kewujudan undertones ni.

Cara Orang Dahulu Tahan Sakit Gigi

Kalau klinik tutup boleh try 😅

Tip Training Bagi yang Bekerja 9-5

Orang sekarang pergi gym je terus lepas kerja.

Tip Presentation

Tung la dilahirkan fun dan hyper macam ni, cakap apa pun seronok dengar.

Tip Atasi Pelat ‘R’

Kalau dah cuba tapi tak berjaya, berseghah je la. Ghedo itu ikhlas, pasghah itu berseghah.

3 Tip Kurus Selepas Bersalin

Yang untuk bapa tak ada ke?

5 Tip Memilih Durian

Ada banyak mazhab sebenarnya nak pilih durian. Kalau tahu mazhab yang lain, sila share.

Tip Bercuti Ke Maldives

Rupanya ada dua jenis island – private dengan public.