Tip Nak Bagi Berselera Makan dalam Flight

Kalau dah delay punya lama, sedap ke tak sedap semua bedal. Boleh dapatkan cermin mata stylo…

Tip Nak Buat Sambal Belacan Lagi Sedap

Cicah dengan ulam fuh merecik. Boleh dapatkan sambal belacan instant di sini https://shp.ee/ds2aimc

Tip Belajar Bahasa Arab Melalui YouTube

Nak lagi power gi bukak channel terjemahan Al-Quran terus. Tau-tau jadi hafizah tengok YouTube.

Tip Sahur, Iftar dan Bersenam Semasa Puasa

Patut la ada orang puasa penuh tapi berat tak turun-turun.

Tip Kurangkan Kesesakan Hospital

“Beratur punya lama last-last dapat Panadol je.”

Tip Pilih Foudation Mengikut Jenis Kulit

Kalau muka asyik break out tu, cuba tengok balik jenis foundation korang pakai.


Tip Sentiasa Bermotivasi Semasa Belajar

Selalu terlebih bagi reward.

Tip Bayar Saman Trafik di Mahkamah

Kalau dah salah mengaku je lepas tu bagitau sebab apa terpaksa guna handphone masa memandu.

Tip Pilih Warna Berdasarkan Undertones

Baru tau kewujudan undertones ni.

Cara Orang Dahulu Tahan Sakit Gigi

Kalau klinik tutup boleh try 😅

Tip Training Bagi yang Bekerja 9-5

Orang sekarang pergi gym je terus lepas kerja.

Tip Presentation

Tung la dilahirkan fun dan hyper macam ni, cakap apa pun seronok dengar.