Video

Terkini
59 Video
Siri 000

Tip Memandu Jarak Jauh

Take care everyone! Boleh dapatkan aksesori kereta di sini https://shp.ee/aktqt6h Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBNYS Pengguna sedia ada: 11PHGFB

Siri 000

Saya Gagap dan Ini 3 Tip untuk Mengatasinya

Gagap gagap pun menang pertandingan pidato ha. Boleh dapatkan mikrofon di sini https://shp.ee/fb3wrs5 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBNYS Pengguna sedia ada: 11PHGFB

Siri 000

Tip Nak Bagi Berselera Makan dalam Flight

Kalau dah delay punya lama, sedap ke tak sedap semua bedal. Boleh dapatkan cermin mata stylo di sini https://shp.ee/zs9u7jm

Siri 000

Tip Nak Buat Sambal Belacan Lagi Sedap

Cicah dengan ulam fuh merecik. Boleh dapatkan sambal belacan instant di sini https://shp.ee/ds2aimc

Siri 000

Tip Belajar Bahasa Arab Melalui YouTube

Nak lagi power gi bukak channel terjemahan Al-Quran terus. Tau-tau jadi hafizah tengok YouTube.

Siri 000

Tip Sahur, Iftar dan Bersenam Semasa Puasa

Patut la ada orang puasa penuh tapi berat tak turun-turun.

Siri 000

Tip Kurangkan Kesesakan Hospital

“Beratur punya lama last-last dapat Panadol je.”

Siri 000

Tip Pilih Foudation Mengikut Jenis Kulit

Kalau muka asyik break out tu, cuba tengok balik jenis foundation korang pakai.

Siri 000


Tip Sentiasa Bermotivasi Semasa Belajar

Selalu terlebih bagi reward.

Siri 000

Tip Bayar Saman Trafik di Mahkamah

Kalau dah salah mengaku je lepas tu bagitau sebab apa terpaksa guna handphone masa memandu.

Siri 000

Tip Pilih Warna Berdasarkan Undertones

Baru tau kewujudan undertones ni.

Siri 000

Cara Orang Dahulu Tahan Sakit Gigi

Kalau klinik tutup boleh try 😅

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.