Video

Terkini
243 Video
Siri 000

Cara Apple Embrace Kekangan Reka Bentuknya

Lain cara Apple dan Android solve masalah. Usha barangan Apple di sini https://shp.ee/w2e9p5b Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Windows atau Mac, Janji Kerja Siap

LinuxLinux: What about me? Baju speaker pakai tu pun nampak smart jugak https://shope.ee/5fEMQZc0BN Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Autobahn: Lebuhraya Jerman Tanpa Had Laju

Pelik jugak ek kenapa lebuhraya yang tak ada had laju kurang accident berbanding yang ada had laju. Korang yang minat pasal kereta tu, boleh la tengok aksesori kereta ni https://shp.ee/s9ne2xj Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125HSFB

Siri 000


Google Pernah Nak Charge YT 4K

Kalau charge ni lagilah ramai orang lari ke TikTok. Baju speaker pakai tu pun nampak smart jugak https://shope.ee/5fEMQZc0BN Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125HSFB

Siri 000

Nothing Ear (Stick): Transparent Sampai Nampak Tahi Telinga

Boleh lawan AirPods tak ni? Harga dah affordable tu. Korang boleh try sendiri ear stick Nothing ni https://shope.ee/1filLO2pqC Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125HSFB

Siri 000

Kenapa Meta dan Twitter Buang Orang?

Elon: Nok wak lagu mane le ni Bergh? We musk do something. 
Zuckerberg: Meta deh. Comel je sticker media sosial macam ni https://shope.ee/4APaT2K2VM

Siri 000

Beza CD, VCD, DVD dengan Blu-Ray

Generasi sekarang dah tak tau CD macam generasi millennial lupakan kaset. Nak rasa klasik sikit, simpan lah kenangan anda dalam cd kosong ni https://shope.ee/1VP0dBCWlm

Siri 000

Elon Beli Twitter: Let The Purge Begin

Bukan parti politik je tanam orang Mat. Dapatkan baju cantik itu di https://shp.ee/4i2ihqd

Siri 000

Aduh Kenapa Semua Tak Guna USB-C Je?

Bila tak standardised ni mulalah nak kena beli extra cable dan connector. Nak cari cable USB yang ori tengok sini https://shope.ee/8UYTLAC9zt

Siri 000

Kenapa App China Ada 2 Versions?

Punyalah besar market dan industri China sampai dia boleh hidup dengan sendirinya. Kalau tak nak phone selalu hang bila buka app, guna la phone yang canggih sikit macam ni https://shope.ee/2facrEtZIH

Siri 000

Cara Hacker Hack Kad Kredit Kita

Ini ke punca baru-baru ni banyak kes duit hilang tu? Style gila card holder macam ni https://shope.ee/7pIbIKWxzE Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 25S10SFB

Siri 000

Apa Pilihan Selain Apple Watch Ultra?


Features dah lengkap, bateri pulak cepat konggg.

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.