Video

Terkini
326 Video
Siri 000

Timeline Muawiyah Hingga Umar Abdul Aziz

Semasa pemerintahan sahabat karib Nabi pun penuh kontroversi, inikan khalifah-khalifah yang jauh selepas itu. Boleh dapatkan jam islamik di sini https://shp.ee/77s4rvd Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Ertugrul Pantang Melihat Kezaliman

Pergh sampai tentera Greek cuba tembak dan musnahkan makam beliau. Macam sedap je manisan dari Turki ni https://shope.ee/6f6AyZfKiY Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Qaisy Menulis Sajak Broken Sehingga Akhir Hayat

Siannya tak sempat healing… Duduk atas kerusi ni sambil tenanggg~ https://shope.ee/2KyptqPknI Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Sejarah Islam Melaka Telah Dipadam Portugis

Baru tau batu-batu A Famosa tu sebenarnya batu masjid. Nampak sedap pes ikan bakar Portugis ni https://shope.ee/LDkBlKT6j Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Sebelum Darwin, Dah Ada Ulama Cakap Pasal Evolusi

So teori evolusi ni possible, tetapi dengan intervention Tuhan, macam tu ke maksud dia? Boleh dapatkan serban di sini https://shp.ee/bk3txed Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Ada Tanah Seantero Dunia di Makam Ertugrul Gazi

Bestnya dapat tengok liveeee. Boleh dapatkan manisan Turki di sini https://shp.ee/8c7k2p3 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Ini Sebab Bapa Laila Tak Nak Terima Qaisy

Baru tau dulu kalau kita bagitau kita suka siapa, itu dikira sebagai aib. Korang boleh guna bunga ni untuk mengorat https://shope.ee/6f2TA9JIRs Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Sultan Iskandar Shah yang Sangat Mementingkan Islam

Pergh Sultan tulis kitab bai, selalu ulama je. Senang kalau ada Al-Quran terjemahan dekat rumah https://shope.ee/20LdYqUD69 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125DSFB

Siri 000

Puteri Limau Purut Disihir Berdarah Putih

Ala tak ada cerita ke kenapa nama dia limau purut…

 Dekat sini ada limau purut https://shope.ee/q9hL3qxnA Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125HSFB

Siri 000

Aristotle Cuba Mensistemkan Alam

Pelik juga cikgu yang selalu petik nama student ni. Boleh try baca buku Aristotle ni https://shope.ee/7zcgwigKro

Siri 000

Kisah Jurutera Legend India Memberhentikan Kereta Api

Buat malu je siapa yang mengejek dia tu. Menarik juga ada mainan kereta api ni https://shope.ee/9p4Hn2BDj6

Siri 000

Boston Tea Party: Bibit Revolusi Amerika

Ye la apahal pulak bukan orang tempatan yang wakilkan suara kita? Terpegun tetamu tengok kita hidang teh dalan tea pot ni. https://shope.ee/3Kqht0rQYa

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.