Laminar Flow

Macam ni rupanya diorang kawal bentuk air dekat water fountain tu.

Sains Di Sebalik Air Freshener

Sempat lagi tu tarbiah dekat hujung.

Adakah Neil Armstrong Dengar Azan di Bulan?

Cerita ni famous dekat sekolah.

Adrenaline: Hormon Superpower

Siap ada teori sebab apa orang syahid mati tersenyum.

Bahan Kimia Apa Ada dalam Kopi?

Betul ke orang kata kalau minum kopi banyak sangat bahaya untuk kesihatan?

Bagaimana Bau Membawa ke Deja Vu?

Patut la susah nak move on, kena tukar perfume.

2 Saintis Di Sebalik Perlumbaan Angkasa

Power juga bila tau persaingan antara dua kuasa besar dunia ketika itu digerakkan oleh seorang pelarian…

Kenapa Ketiak Berbau Mashem?

Dan kenapa ada orang ketiaknya tak berapa mashem?

Perbezaan Coke Biasa dengan Coke Zero Bila Dicampur Mentos

Siapa pernah try?

Radikal Bebas dan Antioksidan

Oh ni la yang orang duk sebut-sebut pasal buah tu eh?

Bagaimana Saintis Tahu DNA adalah Pembawa Genetik Kod?

Dulu ada saintis ingat protein yang bawa genetik kod ni.

Mana Datangnya Bunyi Pop dalam Popcorn


Lain bunyi pop dia.