Kenapa KL Summit Relevan Walaupun Sudah Ada OIC?

KL Summit ni kecil je kalau nak dibanding dengan OIC. Tapi kenapa negara kita masih anjurkan…

Deep State

Fuh kerajaan dalam kerajaan.

Kereta Terbang atau Drone?

Kalau signal pun tak bagi, nyawa yang terbang.

Menguruskan Krisis Dalaman Parti

Pengikut ikut pemimpin atau pemimpin ikut pengikut?

Kuala Lumpur Summit 2019

Fuyo baru tau Game of Thrones rupanya didanai oleh European Union.

Kepimpinan Tun Dr Mahathir

Antara pemain politik dan pemimpin negara terulung dunia.

Parlimen Malaysia

Compare dengan negara luar, korang rasa perbahasan parlimen negara kita okay ke tak?

Jokowi Pindah Ibu Negara Indonesia

Naik Gojek ke?

Krisis Kashmir

India. Pakistan. Nuclear.

ڤوليميك توليسن جاوي

بيلا كالي تراخير كورڠ توليس جاوي؟

Syed Saddiq’s Debate Techniques

Korang rasa siapa pendebat terbaik dalam parlimen kita?

Undi 18

Kita dengar sendiri pendapat belia yang akan pertama kali mengundi nanti.