Ekonomi Jalanan Semakin Penting

Gabung semua jalanan, jadilah highway.

Kezuhudan Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat

Ada lagi ke MB yang hidup sederhana macam Tuan Guru sekarang?

Adakah Pemimpin Dilahirkan atau Dibuat?

Talent can only get you so far, but hardwork takes you everywhere.


3 Perkara yang Perlu Diperbaiki PAS Kelantan

Bandar raya Islam, hudud, dan of course air.

10 Perubahan yang Telah Dilakukan PAS Kelantan


Timo kaseh sek kito buwi cuti banyok.

Bantuan kepada Rakyat: Kerana Empati atau Polisi?

Yang hairannya Ustaz Ebit yang tak ada jawatan tu pulak yang buat kerja-kerja YB. Elok Ustaz…

Disiplin Politik dan Tahajud Tuan Guru Nik Abdul Aziz

Orang yang baik, lepas dah tak ada pun orang duk lawan claim.


Bagus Ke Tak Lalang Politik?

Ada orang yang all out maki geng lalang, last sekali politician fav dia yang lompat.

Bagaimana Rakyat Patut Menilai Ahli Politik?

Pernah tak korang berada dalam situasi yang niat boleh menghalalkan cara?

Indonesia Meneruskan Pemilihan Datuk Bandar

Bukan Malaysia saja buat election saat pandemik ni.

Polemik Tabung Haji

Dengar cerita hari tu dua-dua dah setuju nak tubuh RCI.

Perbezaan Dewan Negara dengan Dewan Rakyat

Oh patut la tak nampak senator-senator dalam kalangan artis dan OKU dalam dewan berdebat sekali dengan…