Polemik Tabung Haji

Dengar cerita hari tu dua-dua dah setuju nak tubuh RCI.

Perbezaan Dewan Negara dengan Dewan Rakyat

Oh patut la tak nampak senator-senator dalam kalangan artis dan OKU dalam dewan berdebat sekali dengan…

Bagaimana Trump Menang Pilihan Raya?

Dicaci dihina satu dunia, namun Trump masih steady.

Youth Representation in Malaysian Politics

Does your MP care enough about the youths in your area?

Sebab Persidangan Perubahan Iklim 2019 Kurang Berjaya

Abang long dunia tak datang pulak aduh sapa nak bayar bil ni?

Perangai Wakil Rakyat dalam Parlimen

Listkan top 5 MP yang suka buat kecoh.

Is The Position of PM Overpowered?

Ada kata kalau tak powerful, susah pulak nak buat kerja.

Dawn Raid 1981 (Part 2)

4 jam je settle.

Kerajaan Pintu Belakang

Boleh cabar rupanya dekat court.

Masa untuk Menilai BN, PH dan PN

So far PN macam mana korang rasa?

Patutkah Sidang Parlimen Disegerakan Semasa PKP?

Akan membantu atau mengeruhkan keadaan?

DG Hisham: Wira Negara

Politicians come and go, heroes stay in our hearts forever.