Parlimen Malaysia

Compare dengan negara luar, korang rasa perbahasan parlimen negara kita okay ke tak?

Jokowi Pindah Ibu Negara Indonesia

Naik Gojek ke?

Krisis Kashmir

India. Pakistan. Nuclear.

ڤوليميك توليسن جاوي

بيلا كالي تراخير كورڠ توليس جاوي؟

Syed Saddiq’s Debate Techniques

Korang rasa siapa pendebat terbaik dalam parlimen kita?

Undi 18

Kita dengar sendiri pendapat belia yang akan pertama kali mengundi nanti.

MH17

Kenapa PM kita macam keberatan je nak percaya laporan daripada Belanda?

Kepimpinan Tuan Guru Nik Aziz

Benda apa yang korang paling rindu sekali masa zaman Tuan Guru?

18 Tahun Dah Boleh Mengundi?

Korang setuju tak dengan cadangan penurunan umur mengundi?

Bawa BTS Ke Malaysia?

Apa pros and cons BTS datang ke Malaysia?

1MDB

Kepada yang tertinggal kereta api tentang isu 1MDB, boleh try tengok video ni.

Tabung Haji dan Pengaruh Politik

Korang rasa PH atau BN yang menyumbang paling banyak terhadap kerosakan Tabung Haji?