Disiplin Politik dan Tahajud Tuan Guru Nik Abdul Aziz

Orang yang baik, lepas dah tak ada pun orang duk lawan claim.


Bagus Ke Tak Lalang Politik?

Ada orang yang all out maki geng lalang, last sekali politician fav dia yang lompat.

Bagaimana Rakyat Patut Menilai Ahli Politik?

Pernah tak korang berada dalam situasi yang niat boleh menghalalkan cara?

Indonesia Meneruskan Pemilihan Datuk Bandar

Bukan Malaysia saja buat election saat pandemik ni.

Polemik Tabung Haji

Dengar cerita hari tu dua-dua dah setuju nak tubuh RCI.

Perbezaan Dewan Negara dengan Dewan Rakyat

Oh patut la tak nampak senator-senator dalam kalangan artis dan OKU dalam dewan berdebat sekali dengan…

Bagaimana Trump Menang Pilihan Raya?

Dicaci dihina satu dunia, namun Trump masih steady.

Youth Representation in Malaysian Politics

Does your MP care enough about the youths in your area?

Sebab Persidangan Perubahan Iklim 2019 Kurang Berjaya

Abang long dunia tak datang pulak aduh sapa nak bayar bil ni?

Perangai Wakil Rakyat dalam Parlimen

Listkan top 5 MP yang suka buat kecoh.

Is The Position of PM Overpowered?

Ada kata kalau tak powerful, susah pulak nak buat kerja.

Dawn Raid 1981 (Part 2)

4 jam je settle.