Tip Ringkas Penjagaan Muka

Patut la kulit helok.

Lelaki Botak: Punca dan Solusi

Baru tau kita ada 100, 000 helai rambut. Dulu try bilang tapi give up.

Biar Hilang Rambut, Jangan Hilang Gaya

Yang lagi penting daripada ketebalan rambut ialah ketebalan poket.

Parut Jerawat: Punca dan Solusi

Fuyo power gila microneedle tu bukakan ruang between cells.

Jenis-Jenis Pencuci Muka

Sebelum beli makeup, beli makeup remover dulu.



Gay Ke Kalau Lelaki Pakai Skincare?

Kalau jumpa lelaki mandi sebelum tidur tu pun kira rare dah tu.

Sanitary Pad

Wahai wanita, korang rasa reusable sanitary pad yang kain ni praktikal ke tak?

Jenis Personaliti dalam Berfesyen (Part 2)

Korang jenis yang mana?

Jenis Personaliti dalam Berfesyen (Part 1)

Siapa jenis natural kita geng (padahal malas bersiap).

Nafas Berbau: Punca dan Solusi

Kalau korang ada member yang nafas berbau tapi keberatan nak tegur, boleh share video ni.

Perlu Ke Lelaki Ada Skincare Routine?

Selalu dekat asrama budak lelaki mengamalkan skincare 1SoapAllBody.

Tip Nampak Kurus Untuk Wanita Pear Shape

Fuyo baru tau perempuan ada 5 jenis bentuk badan. Lelaki dua je.