Kanak-Kanak Pandemik: Generasi Tercicir

Harap adik-adik semua tidak patah semangat!

Keunikan Belajar di MRSM

Bangga mak bapak kalau anak dapat masuk MRSM.


Monster Study: Eksperimen Psikologi yang Tidak Beretika

Daripada gagap terus jadi bisu.


Persediaan Terakhir untuk SPM

Good luck batch SPM yang paling banyak dugaan! (Setakat ini).

Omegle & OmeTV

Mula-mula je nak practice English, lama-lama ke laut.


Fast-Track SPM

Sejak PKP ni semua benda slow-track…

Rintihan Hati Calon SPM 2020

Barangkali inilah batch yang paling banyak sekali dugaan dalam sejarah SPM.



Dari Pondok ke Oxford

7 bahasa bai. Kau beza their dengan they’re pun tak lepas.

3 Cara Belajar Bahasa Inggeris daripada Filem

Dilema nak baca sub atau nak tengok scene.

Penting Ke Bahasa Perancis?

Aduh kalau boikot nanti nak operate kapal selam macam mana?


10 Bulan untuk Cover 7 Tahun Silibus Sekolah

Bagi 10 tahun pun belum tentu dapat cover dik…


Jenayah Akademik: Citation Stacking

Dah la paksa orang cite paper dia. Paper pulak tak ada kaitan.