Pengalaman Bersekolah di Dubai

Tak sure la sesuai ke tak compare sekolah Malaysia dengan sekolah di Dubai…

Hala Tuju Pelajar Akaun

Yang tertanya-tanya cara nak jadi akauntan tu boleh tengok video ni.

Belajar Dentistry di Jordan

Bestnya dapat praktis Bahasa Arab sekali.


Buruk dan Baik UPSR Mansuh

Dulu boleh study last minute untuk exam, sekarang kena perfom satu tahun terus.

Macam Mana Nak Sambung Belajar di Jepun?

Negara Anime terbit.

Bahasa Melayu Ke Bahasa Malaysia?

Orang US guna English ke American, ke American English?

Rutin Padat Belajar di Sekolah Berasrama

Lagi-lagi time bulan puasa. Ya Allah dia punya sedap tidur dalam kelas tu priceless.

Pengalaman Belajar di Sekolah Antarabangsa Taiwan

Bayangkan dalam satu sekolah, kau sorang je pakai tudung.

What Fields Can I Explore as A Language Major?

When can we eat air again?

Perlukah Buku Teks Sejarah Tingkatan 4 Dikaji Semula?


Buku teks ku sekolahkan.

4 Concern Pelajar Semasa Pilih Rumah atau Kampus

Internet connection ibarat nyawa.

Isu Buku Teks Sejarah Mengagungkan Komunis

Nak menilai peristiwa yang berlaku berpuluh dan beratus tahun lepas ni bukan kerja senang.