Santau (Part 2)

Banyak juga dengar kes santau yang dihantar oleh orang yang rapat dengan diri mangsa sendiri.

Santau (Part 1)

Korang ada kawan tak yang pernah kena santau? Dia muntah keluar apa?

Hantu Asrama (Part 3)

Siapa pernah kena tindih cerita sikit pengalaman korang.

Hantu Asrama (Part 2)

Siapa tahu kenapa hantu suka duduk dalam bilik muzik?

Hantu Asrama (Part 1)

Asrama korang dulu ada hantu apa?

Jenglot

Siapa pernah tengok jenglot depan mata? Scary tak?

Hantu Air (Part 2)

Ingatkan semua hantu yang jumpa di air adalah hantu air, rupanya tak semestinya.

Hantu Air (Part 1)

Fuyo ingatkan hantu air ni ada di negara kita je, rupanya di Indonesia dan Jepun pun…

Hantu Cina

Korang rasa antara hantu Cina dengan hantu pocong, diorang hidup penuh muafakat atau tengah bergaduh main…

Pocong (Part 2)

Korang rasa pocong ni function tak?

Pocong (Part 1)

Korang rather jumpa yang closed face atau yang opened face?

Sifat Toyol

Betul ke orang kata toyol suka main dengan ketam dan takut ikan puyu?