Kepercayaan Mistik Ibu Duit

Kalau tok bomoh tu terer buat ibu duit, dia mesti tak charge client dan ikhlos menolong…

Rumah Berhantu Agnes Keith

Meremang la boi.

Saka: Punca dan Solusi

Tak tau nak takut ke nak ketawa ke nak marah…

Pari-Pari (Part 2)

Kiranya fairy version Nusantara ni tak ada sayap la ye?

Pari-Pari (Part 1)

Ingatkan fairy ni ada dalam tradisi orang putih je.

Naga (Part 2)

Syok wo kalau hidup zaman ada naga dan garuda. Boleh melancong oversea.

Naga (Part 1)

Baru perasan naga Asia tak ada kepak macam naga Barat.

Burung Garuda

Makhluk mistik yang menjadi simbol kekuatan negara Indonesia.

Nasi Kangkang: Tipu Daya Syaitan

Kat mana la syaitan ambil resepi ni…

Proses Penyediaan Nasi Kangkang

You are what you eat man!

Adakah Cerita Hantu John Dusta Belaka?

Selagi tak jumpa sendiri, 50-50 juga nak percaya ka tak.

Adakah John Merendahkan Martabat Hantu?

Hantu pun tak pernah complain, manusia pulak yang over.