Bunian Beli Ayam Goreng

Agak-agak crispy ke original? Boleh dapatkan tepung ayam goreng di sini https://shp.ee/gemz7cx Masukkan dan tebus promo…

Kawan yang Hijabnya Terbuka

Aduh kenapa tak tutup balik? Boleh dapatkan gajet zikir dan ruqyah di sini https://shp.ee/8hjp6ex

Kena Tindih dalam Masjid

Betul ke jin yang tindih dalam masjid ni jin Islam? Boleh dapatkan gajet zikir dan ruqyah…

Macam Mana Hantu Makan Pemberian daripada Manusia?

Dah lama terfikir benda ni. Boleh dapatkan topeng hantu di sini https://shp.ee/dt2geq3

Jerunei: Tiang Pengebumian Masyarakat Melanau

Tacod nak lalu sebelah tiang ni. Boleh dapatkan T-shirt melanau di sini https://shp.ee/6e73edv

Ancak: Upacara Bagi Makan Hantu

Kuah banjir bendi taruk tepi. Boleh dapatkan pulut kuning sedap di sini https://shp.ee/tunzvi3 Masukkan dan tebus…

Konsep Zombi Eropah, China dan Mesopotamia

Akhirnya ada orang terang pasal hantu China yang duk lompat-lompat tu. Boleh dapatkan topeng zombi menyeramkan…

Misteri Serigala Jadian di Eropah

Werewolf dengan orang minyak mana lagi scary? Boleh dapatkan baju serigala di sini https://shp.ee/iqk7yfh

Misteri Orang Terbang pada Ketinggian Pesawat

Bapak tak logik punya tinggi.

 Boleh dapatkan sayap mainan untuk terbang di sini https://shp.ee/ntpszj5

Diganggu Penunggu Rumah Sendiri

Tu la orang kata jangan cakap besar. Boleh dapatkan plug zikir dan ruqyah di sini https://shp.ee/qr83qdn

Konsep Zombi Inggeris, Skandinavia dan Arab

Ingatkan zombi Arab tu mumia, rupanya Ghoul. Boleh dapatkan mainan zombie di sini https://shp.ee/ka78yij

Siapa Sebenarnya Bathsheba dalam The Conjuring?


Dah kau tau 8 family kena kacau dalam rumah tu yang nak pindah jugak kenapaaa? Boleh…