Adakah Cerita Hantu John Dusta Belaka?

Selagi tak jumpa sendiri, 50-50 juga nak percaya ka tak.

Adakah John Merendahkan Martabat Hantu?

Hantu pun tak pernah complain, manusia pulak yang over.

Cara Mengenal Pasti Pergerakan Hantu

Tak semua hantu terbang. Ada yang mengesot, ada yang berjalan ke pejabat.

Cara Verify Sesuatu Makhluk Itu Hantu

Siapa ada cara lain yang confirm dapat verify benda tu hantu?

Betul Ke Kena Tengok Celah Kangkang untuk Nampak Hantu?

Siapa pernah cuba guna teknik ni untuk tengok hantu? Berjaya tak?

Nenek Kebayan (Part 3)

Rupanya lagu Nenek Si Bongkok Tiga adalah bait-bait mantra memanggil nenek kebayan. Yang lonely tu boleh…

Nenek Kebayan (Part 2)

Okay yang ni scary.

Nenek Kebayan (Part 1)

Macam mana la nenek kebayan ni survive duduk dalam hutan sorang-sorang…

Berlawan dengan Hantu (Part 2)

Akhirnya John Bear berjaya berjumpa dengan hantu yang membuat bising di atas rumahnya.

Berlawan dengan Hantu (Part 1)

Malam penentuan!

Hantu Galah

Mari mengenali hantu yang lebih tinggi daripada cita-cita anda.

Hantu Mak Cik Karipap

Siapa pernah beli? Inti padu ke penuh angin?