Warna-Warna Baju Penjara

Selalu nampak yang warna oren dengan ungu je.

Baju Vintage Rolling Stones Siri Naga

Maha natang.

Boleh Ke Pakai Blazer dengan Baju Kurung?

Ramai je pakai sebab sejuk. Tapi kalau tak pakai pun memang baju kurung tu dah proper…

Tip Nak Pilih Tukang Jahit

Jujur je dengan tailor berapa bajet kita, diorang tak makan orang.

Custom Made vs Ready Made

Pros and cons between beli baju dah siap dengan tempah baju.

Tip Berfesyen untuk Orang Berbadan Besar

Fluffy and fashionable.

Tudung Sarung vs Shawl

Betul ke teori yang tudung shawl ni boleh bagi nampak si pemakai lebih muda?

Tudung Ori vs Tudung Fake

Korang pernah try tak beli tudung mahal dan tudung fake? Apa perbezaannya?

Cara Pilih Kasut Formal

3 benda yang korang kena tengok semasa pilih kasut kerja.

Tips Pilih Jam Tangan

Senang je rupanya nak pilih saiz jam supaya tak nampak pelik di tangan.

Tali Leher

Tips mudah nak pilih tali leher.