Video

Terkini
49 Video
Siri 000

Lihat Video Ini Jika Ada Orang Suka Cari Salah Kita

Terkedu. Senang nak travel kalau ada teropong macam ni https://shope.ee/1VPmRrCeDg Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Unlock Bakat dan Diri Anda Sebenar

Lain macam Dwayne John Bear. Simpan pelampung ni dekat rumah untuk hal kecemasan https://shp.ee/9nqv7p7

Siri 000

Ini 4 Hormon yang Buat Anda Gembira

Tak silap hormon tak happy nama penin.

Siri 000

Jangan Sampai Lupa Menjadi Manusia

Koi lama koi hanyut.

Siri 000

Perlu Berani atau Bijak Mengambil Risiko?

Memang la high risk, high return. Tapi knowledge pun kena high jugak boskuu.

Siri 000

Pernah Tak Rasa Hidup Ini Tak Adil?

Memang tak adil tapi kalau asyik duk meratap je, kau expect siapa nak selamatkan kau? Kerajaan? Batman? Kalau nak cari motivasi untuk hidup, tengok ni https://shope.ee/2VErQSF8Es

Siri 000

Kisah Anak Ikan dan Ilusi Dunia

Hati-hati dengan umpan duniawi. Boleh tengok sejadah cantik di sini https://shope.ee/VTE1ymqbQ

Siri 000

Cara Tukar Insecurity Menjadi Strength

Bersyukur bila kita tau kelemahan kita. Ada orang tak sedar pun kelemahan dia. Boleh dapatkan buku nota di sini https://shope.ee/3V4fQFG1AW

Siri 000


Cara Mudah untuk Improve Hidup Kita

Bersyukur dan jangan compare! Boleh dapatkan buku nota di sini https://shp.ee/stnjkq7

Siri 000

Toxic Positivity

Kadang-kadang kita kena optimis, kadang-kadang kita kena realistik. Boleh dapatkan buku nota di sini https://shp.ee/dbzcsgd Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBCNY Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000

Secebis Wisdom daripada Pak Cik dalam Train

Seronok bersembang dengan orang-orang tua. Boleh rasa depth pengalaman tu. Boleh dapatkan buku Walking Wisdom di sini https://shp.ee/hxzfinz

Siri 000

Kisah Inspirasi Cek 10 Juta Jim Carrey

Tulis target hidup dan visualise hari-hari. Bukan tweet perli orang. Boleh dapatkan replika cek di sini https://shp.ee/merddt5 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBCNY

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.