Lawak Lucah (Hidayu Hatta)

Korang rasa lawak-lawak berunsur seksual ni sebenarnya sebahagian daripada budaya kita atau memang patut kita buang…

Kena Ejek Cakap English

Korang pernah tak kena ejek sebab cuba speaking dulu? Korang semakin down atau semakin bersemangat selepas…

Kuat Menghukum

Korang setuju tak dengan pandangan Hajar? Ke korang rasa bash adalah cara dakwah terbaik untuk mengajar…

Haneesya Hanee

Korang rasa berkesan ke method dakwah bash ni kepada public figure?

Budaya Buli

Apa ejekan yang paling teruk korang pernah kena?

Gangguan Seksual Di Stesen Radio

Gangguan seksual boleh berlaku di mana-mana tidak mengira ideologi dan agama komuniti di tempat itu.

LGBT

Korang ada kawan yang ada orientasi seksual berbeza tak? Macam mana korang approach diorang?

Makeup Service Mahal!

Korang rasa rate makeup sekarang munasabah tak? Perlu tak kerajaan regulate harga makeup service?

Penindasan Terhadap Kaum Uyghur

Extremisme wujud di mana-mana spektrum ideologi.

Perangai Pelik Customer

Korang pernah ke ngadap orang macam ni?

Plagiarism

Tag kawan-kawan yang kaki copy paste.

Putih Je Ke Cantik?

Hitam je ke manis?