Video

Terkini
337 Video
Siri 000

Pornografi Kanak-Kanak

Nasihat terutamanya buat para ibu bapa di luar sana.

Siri 000

Bazir Ramadan

Pakat-pakat la muhasabah ye…

Siri 000

Budaya Buli (Hidayu Hatta)

Korang pernah kena buli tak? Ada kesan tak sehingga sekarang?

Siri 000

Captain Marvel dan Body Shaming

Captain Marvel perlu bekerjasama dengan Thanos untuk hapuskan populasi manusia yang suka body shaming orang lain.

Siri 000

Ejek Fizikal Orang

Share sikit apakah panggil terburuk yang orang pernah panggil dekat korang.

Siri 000

Kebebasan Bersuara

Bagi korang, apakah had kebebasan bersuara? Adakah hadnya adalah sensitiviti masyarakat? Atau sebenarnya tiada had langsung?

Siri 000

Sexual Harassment

Korang pernah kena sexual harassment atau ada kawan yang pernah kena? Share sikit macam mana boleh terjadi.

Siri 000

Layanan Terhadap LGBT

Korang ada kawan LGBT tak? Macam mana korang treat diorang? Korang rasa diorang kena discriminate tak di Malaysia?

Siri 000

Lawak Lucah (Hidayu Hatta)

Korang rasa lawak-lawak berunsur seksual ni sebenarnya sebahagian daripada budaya kita atau memang patut kita buang jauh-jauh?

Siri 000

Kena Ejek Cakap English

Korang pernah tak kena ejek sebab cuba speaking dulu? Korang semakin down atau semakin bersemangat selepas tu?

Siri 000

Kuat Menghukum

Korang setuju tak dengan pandangan Hajar? Ke korang rasa bash adalah cara dakwah terbaik untuk mengajar public figure?

Siri 000

Haneesya Hanee

Korang rasa berkesan ke method dakwah bash ni kepada public figure?

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.