logo ML Card Games
Video

Terkini
243 Video
Siri 000

Dropship: Buat Duit Sambil Main Phone

Kalau tak nak pening pegang stock, buat dropship aja boskuuu. Boleh dapatkan phone murah untuk memulakan perniagaan dropship anda di sini https://shp.ee/367krqd Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBCNY Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000

Apa yang Special Tentang Steve Jobs?

“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.” Boleh dapatkan poster Steve Jobs di sini https://shp.ee/zarivy5 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBCNY Pengguna sedia ada: CNYPHSFB

Siri 000

Macam Mana Nak Support Business Member?

Kalau ada duit lebih, kita beli. Kalau ada ilmu lebih, kita kongsi. Kalau ada sumur di ladang, kita mandi. Boleh dapatkan plastik kurier di sini https://shp.ee/eejgehm Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBCNY

Siri 000

Untung RM7k Pertama Kali Jual Kerepek

Dari sound engineer ke peniaga kerepek berjaya 💪🏼 Boleh dapatkan kerepek di sini https://shp.ee/z236kxv Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBNYS Pengguna sedia ada: 11PHGFB

Siri 000

“Bill Gates Tak Habis Pun Belajar, Berjaya Juga”

Bill Gates tu drop out uni mana, kau mana… Boleh dapatkan buku Bill Gates di sini https://shp.ee/xnur9qd

Siri 000

Mengorat Orang Guna Sales Funnel

Make sure simpan database. Boleh dapatkan funnel di sini https://shp.ee/hhy9ryz

Siri 000


Lelaki Ini Cuba Buat $1M daripada Kosong

Kita yang ada laptop dan network pun susah nak buat sejuta. Ini berbekalkan handphone je. Boleh dapatkan kamera di sini https://shp.ee/4xvnadf Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212PHSFB

Siri 000

Nak Mula Bisnes Guna Duit Sendiri atau Orang Lain?


Nak guna duit sendiri, tak berapa banyak. Nak guna duit orang, takut terciduk. Boleh dapatkan stiker logo untuk bisnes ada di sini https://shp.ee/z79rc73 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212PHSFB

Siri 000

Social Business: Menolong Orang Secara Sustainable

Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man how to fish and you feed him for a lifetime. Boleh dapatkan barang asas untuk melakukan kebajikan di sini https://shp.ee/igt8mj7 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: […]

Siri 000


Macam Mana Terfikir Buat Jam di Jepun?

Pergh selalu orang buat kat China je. Boleh dapatkan jam tangan penuh bergaya di sini https://shp.ee/ibqgt47 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000


Adidas dan Puma Diasaskan oleh Adik-Beradik

Adik-beradik pun bergaduh, inikan partner business strangers. Boleh dapatkan kasut Adidas di sini https://shp.ee/6qybf77 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000

3 Langkah Mudah Buat Affiliate

Langkah memang mudah, nak kumpul duit tu tak berapa mudah. Boleh dapatkan laptop stand untuk memudahkan kerja anda di sini https://shp.ee/72p67at Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.