Kenapa Chef Ramai Lelaki?

Padahal perempuan yang selalu disinonimkan dengan dapur. Boleh dapatkan topi chef di sini https://shp.ee/6c389i5 Masukkan dan…

Bakpe Nurse Sokmo Ngasor?

Dok jadi mende kalu beraluh sokmo. Boleh dapatkan stetoskop mainan di sini https://shp.ee/bexfsk3 Masukkan dan tebus…

4 Pekerjaan Zaman Dahulu yang Dah Pupus

Yang tukang kipas tu macam ada je lagi. Boleh dapatkan kasut kerja di sini https://shp.ee/74f5k2m

Pros & Cons Jadi Animal Keeper

Best la, daripada jadi Arsenal keeper. Boleh dapatkan set mainan haiwan di sini https://shp.ee/8cimrwz

Beza Penyampai Berita dengan Wartawan

Tapi ada jugakkan yang buat pernah buat dua-dua kerja? Boleh dapatkan teleprompter di sini https://shp.ee/3skczsr


Pengalaman Jadi Model Sambilan

Muka helok boleh la ada confidence. Kita yang berkawah ni jenuh tutup lobang. Boleh dapatkan baju…

Dok Rajing Tengok Jatang Jadi Misi

Luo rambo, dalang pro. Boleh dapatkan uniform nurse di sini https://shp.ee/buj32gh

Pengalaman Jadi Rider di 3 Negeri

Fuh layan jugak jadi rider tepi pantai di Terengganu. Boleh dapatkan helmet untuk menjadi rider di…

Nak Kerja Apa Grad Chemical Engineering?

Chemistry antara chemical engineer mesti power kan?


Teringin Mengendalikan Radiasi? Boleh Kerja Ini

Tau-tau jadi hybrid macam Sweet Tooth.

Apa yang Hartal Doktor Kontrak Nak?

Kalau betul negara tak ada duit, kenapa banyak je jawatan yang tak ada function diwujudkan?

Syok Tak Kerja KFC?

Baru tau ayam lepas setengah jam digoreng tak akan dijual.