Intern Lemah atau Universiti Lemah?

Atau company lemah? Boleh dapatkan tali leher di sini https://shp.ee/69gv6zz Masukkan dan tebus promo code di…

Betul Ke Architecture is the Mother of Art?

Then who is the father? Darth Vader? Boleh dapatkan kertas lukisan di sini https://shp.ee/ruzf88v Masukkan dan…

Program Kapal Belia Asia Tenggara dan Jepun

Syoknya dapat pusing negara orang naik kapal 🛳️ Boleh dapatkan replika kapal di sini https://shp.ee/siq57nz

Pengalaman Kerja Customer Service Syarikat Penerbangan

Customer service dekat mana-mana mesti kena kental. Boleh dapatkan model kapal terbang di sini https://shp.ee/ewcd6r9

Jangan Buat 3 Benda Ini Semasa Interview

Yang jenis tipu resume tu tah nak buat apa lah lepas dapat kerja nanti. Boleh dapatkan…

4 Cara Buat Kawan di Tempat Kerja

Kau hari-hari pinjam duit member lepastu bila orang tak nak kawan, terus tweet office toxic. Apooo.…

Pengalaman Resume & Proposal Kena Cilok

Ingatkan nak tolong dapatkan job, sekali kena tungganggg. Boleh dapatkan tali leher di sini https://shp.ee/9dwv945 Masukkan…

Stress WFH? Cuba 5 Tip Ini

Dulu orang ingat seronok buat kerja kat rumah. Tapi environment dengan vibe rumah ni lainnn. Katil…

Brain Drain: Otak-Otak Cerdik Meninggalkan Tanah Air

Ruginya dah belajar pandai-pandai tapi tak ada ruang, peluang dan kecekalan untuk mengubah negara. Boleh dapatkan…

Teori Kenapa Nurse Dipanggil Missy

Ingatkan sebab dia ada misi untuk menyelamatkan pesakit. Boleh dapatkan mainan nurse di sini https://shp.ee/38zkbmh Masukkan…

Bila Uncle Mie Mula Melukis?

Power Uncle Mie ni, ada Ar. siap. Boleh dapatkan kertas lukisan di sini https://shp.ee/asrgid5 Masukkan dan…

Jadi Rider Semasa Masih Belajar

Bagusnya masih belajar dah tak berharap dekat duit parents 🏍️ Boleh dapatkan helmet rider paling segak…