Gaza, Israel dan Tebing Barat

Ini rupanya sebab bantuan susah disalurkan antara Gaza dan Tebing Barat.

Bolehkah Ziarah Ke Bumi Al-Aqsa?

Biar orang yang tinggal di Palestin sendiri yang explain.

Gaza Under Attack

Betul ke Gaza kena serang setiap kali Ramadan? Dah berapa kali Gaza berperang dengan Israel? Ikuti…

Palestin

Korang tau tak Palestin kena serang lagi baru-baru ni?

Dear Senator Fraser Anning

Let him hear us!

Aktivis Nak Famous

Korang ada tak member yang tangkap gambar lebih, kerja hampeh?

Malaysia Discriminates Israel?

Korang setuju tak dengan banning ni? Bagaimana dengan negara-negara lain yang turut violate human rights? Adakah…

Sibuk Tolong Syria, Orang Sendiri Dibiarkan?

Betul ke kita kena tolong orang kita dulu sebelum tolong orang lain?

Social Enterprise

Korang rasa kenapa dah berpuluh tahun orang buat charity, tapi masalah tak selesai-selesai jugak?

Buat NGO Perlukan Duit

Nasihat kepada adik-adik yang tengah syok nak menolong orang.

Sebab Orang Perjuang Isu Palestin

Adakah anda seorang pejuang?

1Moment4Them

Mengapa pelajar jurusan agama di bumi anbiya’ ini anjurkan konsert?