Video

Terkini
38 Video
Siri 000


Panggilan dan Pangkat Keluarga Jawa

Juling mata nak faham Mat. Korang faham ke? Boleh dapatkan sambal jawa di sini https://shope.ee/8UV1BprVq6

Siri 000

“Kenapa Ayah Tidur dengan Ibu, Along Tidur Sendiri?”

Fuh nak jawab apa ni kalau anak tanya? Boleh dapatkan bantal di sini https://shope.ee/5fAblQCG4e

Siri 000

Anak Main Tayar Tanda Autisme?

Main tayar kereta, suka tengok kipas, suka tengok benda berulang-ulang. Boleh dapatkan kereta mainan kanak – kanak di sini https://shope.ee/5UqqZWrCvB

Siri 000

Jangan Underestimate Bakat Anak

Rezeki sebenarnya dapat parents yang support minat anak ni. Boleh dapatkan mainan kereta lumba di sini https://shope.ee/5zmkkzlaDo

Siri 000

Apa Beza Menangis Biasa dengan Tantrum?

Ini kalau dapat parents boomer mau makan hanger. Boleh dapatkan mainan kanak-kanak di sini https://shope.ee/7KHOHndb0q

Siri 000

4 Trick Supaya Anak Dengar Arahan

The art of deception. Boleh dapatkan mainan di sini https://shope.ee/fk9T7MKLw

Siri 000

Solusi Masalah Anak Tak Lalu Makan

Ibu bapa yang rasa anak dia keding tak cukup zat tu, boleh tengok video ni. Boleh dapatkan pinggan untuk kanak-kanak di sini https://shp.ee/s2eintx

Siri 000


Penting untuk Validate Perasaan Anak

Kalau mak bapak tak buat, bila besar esok orang lain yang nak kena tolong buatkan. Boleh dapatkan mainan untuk kanak-kanak di sini https://shp.ee/r8739sx

Siri 000

Patut Ke Orang Laki Tolong Jaga Bayi?

Beras kita beli, botol kita cuci! Boleh dapatkan botol susu di sini https://shp.ee/6qfrn27

Siri 000

Broken Family

Selain makanan dan tempat tinggal, kasih sayang adalah keperluan penting untuk semua manusia untuk berfungsi dengan normal.

 Boleh dapatkan baju family di sini https://shp.ee/g8rsbuv Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBBNYS Pengguna sedia ada: 11PHGFB

Siri 000

Macam Mana Nak Kawal Anak Main Gajet?

Tapi kalau dah mak bapak pun scroll-scroll 24 jam acano?

 Boleh dapatkan mainan untuk anak-anak anda di sini https://shp.ee/4ekhywx

Siri 000

Ini Punca Ada Budak Terlebih Agresif

Ini bukan level tak dapat mainan, ini level mintak penampor. Boleh dapatkan buku cara mendidik anak di sini https://shp.ee/fnxh6dx

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.