Peringkat-Peringkat Hubungan Romantik

Part nak berkenalan memang syok, nak maintain perlukan effort dan bila nak putus tu Allahu, terus…

Dilema Pasangan Muda Tentang Anak

Jangan laju sangat kata dekat anak orang, anak kita belum tentu elok.

Ada Beza Ke Kursus Kahwin Online?

Yang tak ada pasangan pun boleh ambil. Nanti dah jumpa calon boleh onz terus.

Teori Cinta Sternberg

Make sense jugak.

1 daripada 3 Wanita Dikasari Pasangan Sendiri

Kalau dah tak hingin, lepaskanlah elok-elok. Tak perlu nak jadikan punching bag.

4 Sebab Nak Kahwin Tak Jadi

Jodoh tidak pernah salah alamat (kalau dah post la).

5 Cara Menunjukkan Rasa Sayang

The ultimate sayang ialah berani ambil tanggungjawab dan komit di dalam perhubungan.

3 Pengajaran Semasa Memilih Pasangan

Yang masih keseorangan tu boleh try tengok video ni.

Rupa vs Perangai

Study ni patut consider duit sekali.

2 Jenis Lafaz Cerai

Baru tau cerai melalui WhatsApp tu jenis kinayah.

Memahami Hubungan Toksik

Toxic relationship ni bukan antara suami isteri atau pakwe makwe je tau, kadang-kadang kawan dan adik-beradik…

Bercinta Sebelum atau Selepas Kahwin?

Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal pun belum tentu cinta.