Bercinta Sebelum atau Selepas Kahwin?

Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal pun belum tentu cinta.

Ketagihan Cinta

Sayang orang lain jangan sampai lupa diri dan keluarga.

Jodoh: Berkongsi Tujuan dan Prinsip Hidup

Ada ke orang tanya calon dia pasal tujuan dan prinsip hidup? Dah macam interview kerja.

5 Tips for Safe Online Dating

Be excited as much as be safe.

5 Jenis Bahasa Cinta

Kalau korang selalu bergaduh dengan pasangan korang, cuba check balik bahasa cinta korang sama tak.

Who Should Make The First Move?

Kita bertanya bukan sahaja untuk tahu sama ada dia ada perasaan atau tak kepada kita, tetapi…

Situationship vs Relationship

Kalau korang ada hubungan baik dengan seseorang, tapi dua-dua tak declare apa-apa, mungkin korang berada dalam…

Punca Perceraian Nombor Satu

Cinta setinggi gunung pun tak boleh beli pampers anak dik.

5 Perangai Membuatkan Pasangan Anda Meluat

Yang last tu susah sikit la nak buang.

Hikmah Selepas Berpisah

Sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Love Hormones

Ini jawapan kenapa suatu hubungan itu akan berkekalan jika berjaya bertahan lebih daripada 4 tahun.

Cara Gaduh Dengan Orang Tersayang

Mana ada pasangan tak pernah bergaduh kan? Ini cara bergaduh yang efektif supaya masalah selesai dan…