Punca Perceraian Nombor Satu

Cinta setinggi gunung pun tak boleh beli pampers anak dik.

5 Perangai Membuatkan Pasangan Anda Meluat

Yang last tu susah sikit la nak buang.

Hikmah Selepas Berpisah

Sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Love Hormones

Ini jawapan kenapa suatu hubungan itu akan berkekalan jika berjaya bertahan lebih daripada 4 tahun.

Cara Gaduh Dengan Orang Tersayang

Mana ada pasangan tak pernah bergaduh kan? Ini cara bergaduh yang efektif supaya masalah selesai dan…

Kenapa Isteri Masih Setia Walau Suami Curang?

Kalau korang di tempat si isteri, korang akan mintak cerai lebih awal atau masih beri peluang…

Breakup: Siapa Lagi Sakit?

Korang rasa laki atau perempuan yang lagi sakit apabila berpisah? Atau bergantung kepada individu?

Cinta Pandang Pertama

Korang pernah jatuh cinta pandang pertama? Fikir-fikir balik, sebab apa korang jatuh cinta time tu? Sebab…

Adakah Possible Suka Lebih Daripada Seorang?

Korang rasa ada perbezaan tak ability untuk suka antara lelaki dan perempuan?

Handling Rejection

Nasihat daripada brader yang baru kena reject guys.

Maksud “Men Are Trash”

Orang yang duk kata “lelaki adalah sampah ni” tak ingat ayah dia ke?

Toxic Friendship

Kalau terasa tu bawa-bawalah muhasabah…