6 Features Baru Grab (Aishah Sakina)

Risau keselamatan semasa naik Grab? Rileks, Grab dah ada features baru yang boleh mententeramkan hati anda…

The KL Major Last Day

Korang rasa Virtus.pro memang deserve ke jadi juara KL Major haritu? Ke Secret bad luck je…

Pemandu Paling Terer Bulan Oktober

Tungla dapat scooter dengan dashcam free. Bulan November ni diorang nak bagi car seat pulak!

The KL Major Day 2

Betul ke ramai kecewa dengan performance player hari kedua ni?

The KL Major Day 1

Korang puas hati tak dengan match day 1 haritu?

6 Features Baru Grab (Nafis Abdullah)

Nak pergi stadium selalu jammed kan? Ha pakai Grab. Sekarang ni diorang ada features baru. Nak…

Kenapa Personaliti Orang Lain-Lain?

Manusia ni memang jenis banyak personaliti atau sebenarnya hipokrit?

The Kuala Lumpur Major

November ni semua pemain Dota terhandal dunia akan berkumpul di Malaysia!

Review Kasut – Puma Mantra Fusefit Desert

Haritu Abang Botak review kasut lari, kali ni review kasut try awek pulak.

Nak Parking Pun Susah! (John Bear)

Bukannya kita tak nak bayar parking, tapi nak settle dengan mesin tu fuh menguji kesabaran tuan-tuan.

Masih Relevankah Adat Melayu?

Korang setuju ke orang kata adat Melayu ni banyak membazir je sebab tak praktikal sangat?

Culture Shock Belajar Di Jordan

Betul ke semua orang Arab tu baik?