Review Buku – 1984

Siapa suka cerita Hunger Games dengan Maze Runner, boleh try tengok cerita ni.

Pembukaan MBO Atria

Wow dalam hall wayang ada taman permainan kanak-kanak.

Curios Cat

Korang rasa sebab apa orang selalu luah perasaan dekat medium-medium anonymous macam ni? Sebab tak ada…

Review Kasut – ASICS HyperGEL-KENZEN

Nak promote pomade orang tak percaya, promote kasut la lagiii.

Insurans Percuma!

Selalu insurance kena bayar bulan-bulan. Tapi Drivemark nak bagi percuma!

Kenapa Kita Susah Nak Menyimpan?

Simpan duit sikit pun susah, inikan simpan aib member.

Pemandu Malaysia Ganas!

Apa pengalaman paling palat korang pernah lalui masa drive?

Contact Lens Biru, Bajet Omputeh!

Ni kira mengubah ciptaan Tuhan tak guys?

6 Features Baru Grab (Aishah Sakina)

Risau keselamatan semasa naik Grab? Rileks, Grab dah ada features baru yang boleh mententeramkan hati anda…

The KL Major Last Day

Korang rasa Virtus.pro memang deserve ke jadi juara KL Major haritu? Ke Secret bad luck je…

Pemandu Paling Terer Bulan Oktober

Tungla dapat scooter dengan dashcam free. Bulan November ni diorang nak bagi car seat pulak!

The KL Major Day 2

Betul ke ramai kecewa dengan performance player hari kedua ni?