Kenapa Personaliti Orang Lain-Lain?

Manusia ni memang jenis banyak personaliti atau sebenarnya hipokrit?

The Kuala Lumpur Major

November ni semua pemain Dota terhandal dunia akan berkumpul di Malaysia!

Review Kasut: Puma Mantra Fusefit Desert

Haritu Abang Botak review kasut lari, kali ni review kasut try awek pulak.

Nak Parking Pun Susah! (John Bear)

Bukannya kita tak nak bayar parking, tapi nak settle dengan mesin tu fuh menguji kesabaran tuan-tuan.

Masih Relevankah Adat Melayu?

Korang setuju ke orang kata adat Melayu ni banyak membazir je sebab tak praktikal sangat?

Culture Shock Belajar Di Jordan

Betul ke semua orang Arab tu baik?

Review Buku: Animal Farm

Famous buku ni. Translation BM pun dah ada, judulnya Politik Kandang.

Download App, Dapat Kereta! (Aina Wafi)

Aina Wafi nak menang kereta nak pi ABPBH letew…

Samsung Galaxy A7 & Galaxy A9

Sampai 4 kamera ni, kalau tak dapat banyak likes jugak tak tau la…

Download App, Dapat Kereta! (John Bear)

Siapa nak kereta freeeeeee? Download DriveMark at: Apple App Store: http://bit.ly/DriveMarkIOS Google Play: http://bit.ly/DriveMarkANDROID Untuk info…

Cybersecurity

Baru-baru ni Facebook ter-log out sendiri. Ada kaitan ke dengan cybersecurity?

Phobia

Akak Melbourne pun tengok video Sterk!