logo ML Card Games
Video

Terkini
209 Video
Siri 000

Adakah Dota untuk Boomer? Mobile Legends untuk Bocah?

Ada lagi ke dak-dak uni yang tak tidur malam main Dota? Feeling macam main game console sikit guna joystick untuk phone ni. https://shope.ee/7Us9fd8DIg

Siri 000

Top 10 Video Game Terpanas First Half 2024

Korang dah main berapa? Boleh hadiahkan pada kawan yang suka main game https://shope.ee/1ff3ecHq0O

Siri 000

3 Jenis Pemain Dota

Kaki rage ni kalau terer tak pe jugak, ni dah la noob, baran pulak. Ada kerusi gaming ni lagi selesa nak main game selalu https://shope.ee/1AjH9RQAgi

Siri 000

Esmeralda: Awek Khufra yang Mengunci Pakwenya

Bukan awek korang je yang kunci boyfriend. Feeling macam main game console sikit guna joystick untuk phone ni. https://shope.ee/7Us9fd8DIg Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada:

Siri 000

Cadangan untuk TCG Tempatan

Buat cross-universe la baru syokkkk. Korang yang simpan kad tu, pakai ni untuk protect kad korang https://shope.ee/AtRUrzDBw Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: RRPD3AFF

Siri 000

Game Buka Puasa

Boleh main sambil tunggu waktu berbuka https://shope.ee/5ARfDf1gqO #TalamRamadan #gamelokal

Siri 000

Sejarah Khufra ML Dihidupkan Semula

Bukan dee-sert bang, déy-sert 🙏🏼 Feeling macam main game console sikit guna joystick untuk phone ni. https://shope.ee/7Us9fd8DIg Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

Sejarah Khaleed ML Menentang Khufra

Adakah watak ini terinspirasi daripada Khalid Al-Walid? Siap ada Khufra lagi ha. Function teruk kalau main game pakai ni https://shope.ee/99m4p382pE Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000


Pelukis Pokemon Turun Event TCG Malaysia

Baru tau nama dan muka pelukis official Pokemon. Orang yang suka Pokemon kena ada ni https://shope.ee/5AUbF3qf5t Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPRRLT Pengguna sedia ada: –

Siri 000

John Bear Unboxing Game Talam Ramadan

Game yang paling senang dan fun mainnnnn. Main Talam Ramadan ni lepas berbuka nanti https://shope.ee/5ARfDf1gqO

Siri 000

Kenapa Moskov ML Warna Ungu?

ML Studios sembang pasal Mobile Legends. Feeling macam main game console sikit guna joystick untuk phone ni. https://shope.ee/7Us9fd8DIg

Siri 000

Macam Mana Nak Check Harga TCG

Yang scam TCG pun bersepah, hati-hati. Peminat Pokemon mesti suka ni https://shope.ee/2AqBwSkKex

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.