3 Website E-Games Berbahasa Melayu

Korang selalu baca content e-games dan e-sports kat mana?

4 Prediction Scene Gaming di Masa Hadapan

Ala tak ada cerita pasal VR ke?

Channel YouTube Best Animation Minecraft

Kau lenjan je pc potato kau tu dik. Muka pun dah mirip Syahmi Sazli tu. Insya-Allah…

Wakil Malaysia Lawan Tekken

Ada strategi rupanya game ni…

4 Benda Penting untuk Organise E-Sport Universiti

Adik-adik yang nak run tournament tu boleh tengok video ni.


Streamer Dota Ramai yang Sporting Bosku

Selalunya kalau yang power-power ni memang tak lokek ilmu.


ML Professional League Sudah Bermula!

Todak, Geek Fam, Homebois berentap!

Review Game – Roblox


Adik ni > PewDiePie.

Q&A PlayStation 5


“Makan space besar ke? Physical ke Digital better?”

Beyblade: Pencipta, Jenis dan Stadium

Dia dah pesan tu jangan lenjan kuali mak.

“Tak Gamer La Kalau Tak Kenal Soloz”

Sempat lagi berdakwah part last tu.

Review Game – Dead by Daylight

Mau melompat terkejut kalau ada member cuit belakang.