Video

Terkini
46 Video
Siri 000

Isu Keris dan Tanjak Filem Mat Kilau

Setakat ni tak pernah lagi lah terhalang view screen dengan tanjak atau topi orang lain. Kalau nak feeling pahlawan, boleh try ni https://shope.ee/1pyTpkFY92

Siri 000

Proses Meminang dan Berkahwin Orang Cina

Minum teh tu okay lagi. Part nak kena angkat isteri lepas kahwin tu aduh. Boleh dapatkan baju kahwin di sini https://shope.ee/5ADdnRNPdI

Siri 000

Tengok Video Ini Kalau Nak Kahwin Orang Cina

Cinta memang penting tapi cinta tak boleh bayar rumah kereta Mat. Boleh dapatkan baju kahwin di sini https://shope.ee/5ADdnRNPdI

Siri 000

Mantai: Hari Raya Sebelum Puasa

Pergh punyala jahil baru hari ini tau ada budaya ni di Negeri Sembilan. Boleh dapatkan buluh lemang di sini https://shope.ee/1pw8Q2Dydc

Siri 000

Sejarah Angpau dengan Toyol Cina

Ni toyol ke babysitter? Boleh dapatkan sampul angpau di sini https://shp.ee/rausy3d

Siri 000

Dewi yang Bersuamikan Penembak Matahari

Nasib baik dia spare satu lagi matahari. Kalau tak, 24 jam la kita tarik bulan. Boleh dapatkan kuih bulan di sini https://shp.ee/xjgasxd

Siri 000

Iki Palek: Adat Potong Jari di Indonesia

Potong kuku❌ 
Potong jari ✅ Boleh dapatkan set pemotong kuku di sini https://shp.ee/ig92svx Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB3 Pengguna sedia ada: 1010PH1SPFB

Siri 000

Orang Melayu Ada Alat Khas untuk Diludah

Jangan kau buat jug air pulak, lain rasa dia. Boleh dapatkan sirih di sini https://shp.ee/5aw8ahf

Siri 000

Pengalaman Belajar dan Mengajar Dikir Barat

Mak aih siap train budak sekolah j-QAF. Menang pulak tu. Boleh dapatkan alatan dikir barat di sini https://shp.ee/tkg2hhm

Siri 000

Tepak Sirih dan Makna Tersembunyi


Cara sebut dia tepak atau tépak? Boleh dapatkan tepak sirih di sini https://shp.ee/abe86uw

Siri 000

4 Manisan India Anda Wajib Cuba

Yang kencing manis jangan mengada. Potong kaki nanti. Boleh dapatkan laddu di sini https://shp.ee/hkuzzgm

Siri 000

Ngepan Iban: Stylo dan Penuh Mistik

Bukan sebarangan orang boleh tenun kain ni.

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.