Video

Terkini
519 Video
Siri 000

Anjing Pun Berkhidmat untuk Negara, Kau Tau Complain

Baru tau ada beza K9 polis dengan bomba. Boleh dapatkan makanan anjing di sini https://shp.ee/ycvvqmb Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Kes HIV dalam Haiwan

Aduh tak rasa bersalah ke cucuk HIV dalam haiwan tuuu? Boleh dapatkan mesin periksa darah di sini https://shp.ee/exm7zst Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: PH1212SFB

Siri 000

Dunia Dah Tenat

Pergh possbile ke manusia buat koloni baru di planet lain? Boleh belajar pasal peta dunia guna globe ni https://shope.ee/4zyEwUNUo6 Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 1125DSFB

Siri 000

Tengok Video Ini Dulu Sebelum Bela Haiwan Eksotik

Habis ribu-riban Mat sebulan. Sediakan peralatan lengkap kalau nak bela haiwan eksotik https://shope.ee/8KCnvl1M2c

Siri 000

Haiwan Pun Boleh Ada HIV Ke?

Baru hari ni tau asal usul HIV. Boleh guna mesin periksa darah di sini https://shp.ee/exm7zst

Siri 000


Boleh Ke Bela Haiwan Eksotik?

Boleh je kalau ada lesen kan? Sediakan peralatan lengkap kalau nak bela haiwan eksotik https://shope.ee/8KCnvl1M2c

Siri 000

Industri Sawit Rugi RM10B Sebab Kurang Pekerja

Koi tak down, industri sawit yang down. Banyak barangan untuk guna di ladang dalam kedai ni https://shope.ee/3V9n0z4GUE

Siri 000

Kemuncup

Allahu ada ibroh dekat hujung. Guna ni senang nak cabut kemuncup dekat seluar https://shope.ee/3KqJdnPawz

Siri 000

4 Pekerjaan untuk Peminat Serangga

Tapi mana satu serangga pilihan? Yang tak suka serangga tu, guna ni https://shope.ee/At9yNbjma Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFB25 Pengguna sedia ada: 25S10SFB

Siri 000

Haiwan Sebenar Naga dan Kraken Laut

Pergh panjang gila ikan tu. Cantik jugak aksesori naga ni https://shope.ee/5pXTwuiETe

Siri 000

Kera Boleh Bagi Malaria

Hati-hati kalau area rumah atau kolej ada kera dengan monyet. Selain daripada takut haiwan tu, takut juga dengan nyamuk. Kalau masuk hutan, nak elak kena gigit nyamuk bawak ni https://shope.ee/3AWiGr7KRE

Siri 000

Alat Ini Dapat Jimatkan Tenaga Aok Masa Mengait

Tak sure brader Buruh Ladang guna tak benda ni. Tengok alat tu di sini https://shope.ee/9ekCHOtttg

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.