Timun Cina

Maybe sebab kulit luaran dia lebih kurang timun. Boleh dapatkan baju yang speaker pakai di sini…

Kenapa Kucing Suka Kotak?

Kalau ko tak solat kucing tak suka. Boleh dapatkan rumah kucing di sini https://shp.ee/272emq5 Masukkan dan…

Kucing Pallas Tidaklah Segemuk yang Disangka

Bapak lebat gila bulu. Dah macam penunggu gua versi kucing. Boleh dapatkan sikat bulu kucing di…

Tip Indoor Plant untuk Noobies

Serius la pokok pun kena lap? Dah macam jaga baby. Boleh dapatkan pokok indoor di sini…

Wabak Tapak Sulaiman Berduri

Haram tercucuk benda ni. Memabukkan. Boleh dapatkan klip rambut tapak sulaiman di sini https://shp.ee/n728fkh

Ini Sebab Madu Kelulut Lebih Masam daripada Biasa

Ada kaitan dengan saiz sayap dia rupanya. Boleh dapatkan madu lebah di sini https://shp.ee/3r6gepx

Hati-Hati dengan Kepala Ayaq

Kalau start nampak ayaq koi deraih, kaler pun dah lain, elok blah. Boleh dapatkan lampu banjir…

Pika Makan Tahi Yak

Disgusting rupanya Pikachu ni. Boleh dapatkan baju Pikachu di sini https://shp.ee/kf7qmhh

Menjala dan Menjaring Ikan Paya

Sedapnya dapat makan ikan fresh. Boleh dapatkan ikan segar di sini https://shp.ee/asfwm6h

Beza Saiz dan Sarang Lebah Kelulut dengan Lebah Biasa

Nanti part 2, speaker cerita kenapa rasa madu kelulut masam daripada biasa. Boleh dapatkan madu lebah…

Kenapa Kucing Jantan Makan Anak Kucing?

Siapa yang pernah nampak mesti trauma. Boleh dapatkan makanan kucing di sini https://shp.ee/wzwsi99

Anjing yang Kejar Orang adalah Hanjing

Kalau anjing tu baik, teringin jugalah nak bagi makan. Tapi kalau sampai kejar dan gigit orang,…