Kisah Joker yang Tersakiti

Korang pernah jumpa tak orang baik tapi terpaksa menjadi jahat sebab telah tersakiti?

Review Series – Cobra Kai

Siapa suka filem The Karate Kid (1984) boleh tengok sequel dia yang ni.

Review Filem – 47 Meters Down: Uncaged

Siapa suka tahan nafas sambil tengok movie, boleh try cerita ni.

Review Filem – Angel Has Fallen

Antara Olympus, London dengan Angel, mana siri filem Fallen yang paling best?

Review Filem – AndhaDhun

Macam boek je storyline dia.

Review Filem – Ma

Daripada gaya cerita ni nampak macam nak ke arah Old Boy je. Siapa dah tengok tolong…

Review Filem – Shutter

Cerita hantu Thailand jarang mengecewakan.

Sejarah Ringkas Tafsir Al-Quran

Boleh tahan complicated jugak ni kalau nak belajar tafsir.

Quran Hack

Kepada yang baru belajar nak baca Quran tu, ni ada tips sikit nak bagi senang baca…

Review Filem – Friend Zone

Macam sweet je cerita ni.

Review Series – Stranger Things

Siapa suka cerita science dan horror fiction, boleh try tengok series ni.

Diskriminasi Terhadap Wanita Bertudung

Korang yang bertudung ada pengalaman macam ni tak?