Penting Sangat Ke Carseat?

Bergantung berapa penting nyawa anak korang. Boleh dapatkan carseat di sini https://shope.ee/5pSzhBiU5Y

Mula-Mula Saya Nak Je Sound Rider Tu

Terima kasih semua rider yang memudahkan hidup kitorang (kecuali yang langgar lampu isyarat dan bawak bahaya).…

Cabaran Cakap BM Penuh dalam Video

Pastikan komen anda semua dalam BM juga ya. Kalau tak nanti kami delet… Boleh dapatkan kamus…

Kenapa Orang Suka Video ASMR Kemas Barang?

Rasa puas bila dapat tengok semua benda tersusun dengan sound kruk-kruk yang jelas, rasa macam tengah…

Review Series – Inventing Anna

Patutla ada orang suka berlagak dengan barang branded, ramai orang akan termakan rupanya. Boleh dapatkan beg…

Menjelang PRN Johor

PRN pertama yang menguji suara anak muda pada skala besar (jika keluar mengundi). Boleh dapatkan kotak…

Postpartum Depression aka Meroyan

Sejuk rahim isteri dapat suami rajin buat kerja rumah 🤲🏼 Boleh dapatkan set pantang di sini…

Ibu Bapa Muda Jangan Cuak

Baru tau bayi ni ada 3 jenis. Korang yang mana time kecik dulu? Boleh dapatkan buaian…

Sebab Apa Kadang Kita Mengamuk untuk Benda Kecil?

Kadang kita tak sedar benda apa yang kita tengah pendam. Boleh dapatkan mainan kayu di sini…

Cara Buya Hamka Tidak Bersetuju dengan Orang

Tiada personal attack, hanya kritikan terhadap idea dan tulisan. Boleh dapatkan serban di sini https://shp.ee/bimi63d Masukkan…

Berpantang Sendiri vs Berpantang Bersama Ibu

Bagus berpantang dengan mak sebab mak boleh tolong jagakan ibu dan baby. Tapi kita pun kenalah…

Berpantang Secara Indie Semasa Pandemik

Nak travel susah, so buat band indie dengan confinement lady dan suami. Boleh dapatkan set berpantang…