Review Filem – Sa Balik Baju

Filem tentang cabaran-cabaran yang dihadapi oleh wanita dalam kehidupan seharian mereka.

 Boleh dapatkan pakaian wanita di…

Tak Perlu Judge Ibu yang Bagi Susu Formula

Kalau mampu, bagilah susu ibu. Jika ada kekakangan, bagilah anak kenyang. Boleh dapatkan botol susu di…

Privilege Sebab Cantik

Siapa je tak suka benda helok. Tapi harapnya kerja tu sehelok muka. Boleh dapatkan alat solek…


Bolehkah Kita Menyoal Tentang Tuhan?

Level Nabi pun ada soal jawab dan berdialog dengan Tuhan, apatah lagi kita. Boleh dapatkan sejadah…

Naik Sleeper Train ke Kelantan

Inilah maksud sebenar makan-tidur-makan-tidur. Boleh dapatkan beg travel di sini https://shp.ee/g3rbizx

Kenapa Public Figure Post Content Sensitif?

Antara benda yang paling susah adalah menyekat diri daripada memberikan perhatian kepada content yang kita tidak…

Cara Settlekan Rambut Gugur dan Kelemumur

Selalu bangun pagi je ha segumpal rambut gugur. Kelemumur tak payah cerita dah macam salji. Jom…

Review Filem – Moxie

Lawanlah secukupnya dan tak perlu berlebih. Boleh dapatkan projector mini untuk menonton filem di sini https://shp.ee/3qkm5f3

Pengalaman 3rd Trimester

Stage terakhir dan paling mencabar katanyah.

Pengalaman Second Trimester

Baru tau second trimester ibu lagi stabil daripada first.


Apa Kaitan Rakyat, NGO, Ahli Politik dan Penjawat Awam?

Secara idealnya keempat-empat entiti ini patut bergerak sekali, tetapi kalau salah satunya terlebih OP, maka check…

Tip Jaga Kesihatan Ketika First Trimester

So betul ke tak teori perempuan mengandung tak boleh makan nenas tu?