Bunian Beli Ayam Goreng

Agak-agak crispy ke original? Boleh dapatkan tepung ayam goreng di sini https://shp.ee/gemz7cx Masukkan dan tebus promo…

Review Series – My Name

Walaupun scene fight dia boleh dipertikaikan, tapi jalan cerita dan plot twist boleh tahan best. Boleh…

Portugis Serang, Aceh Tak Goyang

Bangkit bila ditolak jatuh bangkitlah semula! Boleh dapatkan kopi Aceh di sini https://shp.ee/ni3afwx Masukkan dan tebus…

Buat Prank Boleh Kena Saman

“It’s just a prank bro.” “Prank abah kau.” Boleh dapatkan mainan chewing gum prank di sini…

Penjara Thai: Neraka Mulut Harimau

Taiko, tailong semua ada dalam penjara ni. Masuk confirm lunyai. Boleh dapatkan sos Thai di sini…

Jom Belajaq Loghat Kedah (Utara)

Bebai orang utara tak sama tau dengan bebal standard. Bebai ni lebih kepada grumpy. Boleh dapatkan…

Terperangkap dalam Demo Anti-Vax di Belanda

Satu pasai pulak nak kena buat fardhu kifayah dakwah orang-orang putih ni. Boleh dapatkan mask K94…

Rumor PS5 Pro

Selalu gap product baru Sony dalam 3 tahun. Maybe betul. Boleh dapatkan wireless controller di sini…

Ada Mak Cik Datang PPV Padahal Tengah Positif

Selamber queue apadahal. Boleh dapatkan mask cantik di sini https://shp.ee/sb4hn7t

Terung Dayak: Rasa Seperti Tomyam


Serius la ada buah rasa tomyam? So tak perlu beli paste dah ke? Boleh dapatkan terung…


Disneyland Paling Misteri Bakal Dibuka Semula

Power sis ni. Cerita macam Florida belakang rumah 😎 Boleh dapatkan LEGO Disneyland di sini https://shp.ee/79tmqeb

Selepas Melaka, Portugis Dahagakan Aceh

Asal la diorang ni tak duduk je senyap-senyap main bola dekat Eropah sana? Boleh dapatkan kopi…