Fake Items

Korang rasa apa hukum beli barang fake ni? Haram ke, harus ke, khilaf ke, macam mana?

Warganegara Ekspres

Seriusla 70% penduduk Sabah bukan warganegara Malaysia? Seriuslaaa?

Lupa Nama, Ingat Muka

Tips untuk orang yang selalu makan semut.

Cara Tegur Kawan Busuk

Kalau dah tegur pun tak nak dengar, tag je la sini.

Samsung Galaxy A7 & Galaxy A9

Sampai 4 kamera ni, kalau tak dapat banyak likes jugak tak tau la…

Pembangkang, Kepembangkangan, Pembangang

Pandangan macam ni neutral tak guys?

Jutawan vs Agamawan

Korang rasa berkesan ke boikot-boikot ni?

Doktor vs Artis

Doktor bagi nasihat, dapat maki.

Child Marriage

Kali ni pandangan tentang perkahwinan kanak-kanak dari perspektif perubatan.

Penangkapan Khalwat

Dosa peribadi: Kerajaan patut masuk campur atau tak? Ikuti pandangan Sis Izyani.

Bagaimana Doktor Diagnos Pesakit?

Asyik doktor je cuba faham kita, kita pulak cuba faham doktor.

Aina dan Suha Jumpa Artis

Fangirling time!