Review Filem – Misteri Dilaila

Plot twist atas plot twist!

Kuat Berpeluh

Tag kawan korang yang kuat berpeluh. Kalau teruk kena jumpa doktor tau.

Bidang Psikologi Tak Ada Kerja?

Apa pulak tak ada kerja? Bukan orang depressed makin banyak ke sekarang?

Flat Earth

Apa hujah flat earth yang paling menarik korang pernah dengar?

Belanja Kahwin

Korang rasa belanja kahwin RM20 ribu banyak ke sikit ke standard?

Jangan Tukar Nama Kemaluan Anak

Kalau nama pun jangan tukar, inikan kemaluan terus.

Hadi Awang vs Clare Brown

Dengan penarikan saman, adakah ini bermakna artikel Clare Brown tentang PAS menerima dana daripada UMNO benar?

Top 4 UCL

Sama tak dengan prediction korang?

Teori Evolusi


Korang rasa teori evolusi ni compatible tak dengan prinsip Islam? Ke ini jarum halus liberalisme?

Hype Business

Ingatkan industri hiburan je ada hype-hype ni, dalam business pun ada. Apa lagi contoh hype business…

Aib Artis

Korang rasa yang duk sebar-sebar aib orang ni amalan dan keperibadian diorang memang tip top ke?…

Stigma Negatif Terhadap Kaunseling

Korang pernah try jumpa kaunselor? Dia kata apa?