Resdung

Laa ingatkan resdung ni disebabkan ada ulat dalam hidung, rupanya…

Tips Pilih Kemeja

Rupanya senang je nak pilih kemeja. Tengok jenis lipatan dekat belakang baju tu je.

Adakah Global Warming Real?

Korang rasa global warming ni propaganda NASA/PBB atau betul-betul terjadi guys?

Tips Hitchhiking

Ingatkan boleh belasah je tahan kereta kat mana-mana…

Parallel Universe

Korang rasa kalau parallel universe ni wujud, diri korang yang dalam universe lain tu tengah buat…

Review Filem – Upin & Ipin: Keris Siamang Tunggal

Wow macam best gile je!

Tips Mengesan Online Scammer

Korang yang nak jual dan beli barang online tu, boleh ambil tips ni.

Pengaruh Papagomo

Ada orang kata Papagomo ni racist dan ultra-nasionalis. Tapi ada juga orang suka sebab dia memperjuangkan…

Sarri vs Kepa

Antara owner, manager dan player, siapa yang patut paling berkuasa?

Mazhab-Mazhab Feminisme

Mazhab feminisme yang mana yang korang rasa paling relatable di Malaysia?

Samsung S10 Series

Siapa guna Samsung sep sikitttt! https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s10/

Perbuatan Tidak Sopan Adalah Kesalahan Syariah

Rupanya public display of affection ni boleh jadi kesalahan jenayah syariah.