Tag:

Terkini
12 Konten
Siri 000 Antarabangsa

Ritual Puasa Sampai Mati

So kalau kita mati perut kosong, badan kita akan lambat reput ke? Boleh dapatkan selipar Jepun di sini https://shope.ee/1VK2agaNft

Siri 000 Antarabangsa

Seronok Tak Puasa di Jepun?

Kalau puasa masa musim panas pishang Mat. Dah macam berjihad. Boleh dapatkan teh Jepun di sini https://shope.ee/9K2nFLFsWm

Siri 000 Gaya Hidup

Bagaimana G-Shock Bermula?

Baru hari ini tau maksud sebenar G-Shock. Boleh dapatkan jam G-Shock di sini https://shp.ee/zu3gecb Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB12 Pengguna sedia ada: 1212P1SFB

Siri 000 Antarabangsa

Syarikat Jepun antara Pembuat Payung Gergasi Madinah

Gabungan teknologi Jepun, Jerman dan Saudi. Power dan cantik! Boleh dapatkan bukhoor Madinah di sini https://shp.ee/hrsnz5b

Siri 000 Antarabangsa

Maksud Sebenar Sticker Jepun Letak di Kereta


Mati-mati ingat hijau kuning tu sticker Kedah. Boleh dapatkan sticker Jepun di sini https://shp.ee/qs6v2tf Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback! Pengguna Baru: SHPFBB4 Pengguna sedia ada: 1111PHSFB

Siri 000 Antarabangsa

Rumah Selamat untuk Kanak-Kanak Jepun

Harap termasuk la rumah Doraemon. Boleh dapatkan modul pendidik & pengasuh kanak-kanak di sini https://shp.ee/bxwnj3b

Siri 000 Antarabangsa

Gunkanjima: Pulau Berbentuk Kapal Perang

Oh ni la pulau dalam filem Skyfall tu. Boleh dapatkan poster James Bond di sini https://shp.ee/rir9vyd

Siri 000 Kesihatan

Hikikomori: Terperuk dalam Bilik Bertahun

Antara golongan yang bersyukur lockdown extend.


Siri 000 Moraliti

Kodokushi: Mati Tidak Berteman

Punyalah tak nak menyusahkan orang semasa hidup, sampai menyusahkan orang selepas mati.

Siri 000 Pendidikan

Adakah Sistem Pendidikan Jepun Exam-Oriented?

Shiken jigoku: peperiksaan neraka!

Siri 000 Sejarah

Adakah Keris yang Dijumpai di Jepun Itu Milik Hang Tuah?

Serius la Hang Tuah pernah jumpak Leonardo da Vinci? Seronoknya dapat rentas negeri dan negara dan laut…

Siri 000 Antarabangsa

Kekuatan Terpendam Tentera Laut Jepun

Baru tau Jepun tak boleh ada official army rupanya. Kira underground army la eh?

Program Lain Untuk Anda

Langgan Pengisian Dari Wadah!

Terima perkongsian dari Wadah pada setiap hari Rabu terus ke emel.