Barang-Barang yang Diperbuat daripada Getah

Korang ada member yang kerja menoreh tak?

Sambal Hitam

Fuh makan dengan telur mata dengan nasi panas ni, kurang-kurang 3 pinggan.

Ayam Pun Pencen

Sama-sama kita doakan keselamatan ayam ini.

Kisah Raja Namrud yang Rude

Nyamuk ni terbang tepi pun dah annoying, inikan masuk dalam kepala otak.

Bermain dengan Ayam Warna-Warni dan Tanah

Anak ayam kaler-kaler ni legend dulu. Satu zaman dengan hamster. Lepas 3 minggu semua syahid.

Lintah dan Pacat

Ngerinya kalau imagine lintah pacat masuk dalam perut.

Proses Membuat Asam Ghong

Baru tau isi biji getah boleh makan. Siapa pernah try?

Memedok: Cara Halal Meraba Ikan

Bestnya! Tapi kalau dapat ikan keli tak berdarah ke kena sengat?

5 Umpan Kegemaran Ikan Air Tawar

Apa umpan paling rare sekali korang pernah try dan dapat?

6 Sebab Anak Muda Tak Minat Menoreh

Jangan kata menoreh, bangun pagi pun belum tentu minat…

Menoreh Getah

Nyuloh ke jalan yang benar.

Bunga Teratai

Selamba petik teratai bapak dia lepas tu buat video 😂