Pengalaman Budak Sekolah 80 dan 90-an

Memang selalu budak yang paling banyak kena denda yang akan rapat dengan cikgu selepas sekolah. Dia…

4 Prinsip Semangat Kesukanan

Ingat senang ke nak wish opponent bila diorang menang? Dekat home pulak tu.

3 Website E-Games Berbahasa Melayu

Korang selalu baca content e-games dan e-sports kat mana?


Streamer Dota Ramai yang Sporting Bosku

Selalunya kalau yang power-power ni memang tak lokek ilmu.

3 Mobile Game yang Paling Popular di Malaysia

Ye ke ML lagi banyak orang main daripada Dota?

Raihan Merevolusi Hiburan Keagamaan

Raihan patut ajak Queen sing along lagu ash hadu allah ilaha illallah.

“Dah Tua-Tua Masih Main Game”

Kalau semua keperluan keluarga dan cukup, apa salahnya nak main game. Tapi kalau sebaliknya, lepastu noob…

5 Perkataan Nogori yang Ughang Dah Mulo Lupo

“Diakar-akarnyo kito.”

5 Streamer Dota Malaysia

Ni kalau team up, meninggal nak lawan.

Imposter in Real Life

Depan kita, dia pijak semut pun tak mati. Belakang kita, dipijak-pijaknyanya kita sampai kita dengan semut…

Journey to The West

Fuh cerita legend ni.

Insomnia: Jenis-Jenis dan Tanda-Tanda

Ada orang tak boleh tidur sebab ada insomnia. Ada orang tak boleh tidur sebab ada internet.