COD vs PUBG (Mobile)

Kalau dah terer tu main apa pun terer.

Hiking di Annapurna Base Camp (Part 2)

Tung la muka macam orang tempatan.

Hiking di Annapurna Base Camp (Part 1)

Nampak macam seronok hiking di kaki pergunungan Himalaya ni, tapi dengar berjalan sehari sampai berbelas jam,…

Ronaldinho

Kalau dia dah pegang bola tu, kau buat-buat injured je lah.

Dahlia 2

Untuk sesiapa yang mencari rumah area Bangi dan Kajang. Untuk info lanjut, boleh layari https://forms.gle/NHREQ44cJeDvtHX96

Isu Komik China Diedar di Sekolah

Dah kena banned.

Pengalaman Belajar di Nepal (Part 2)

Ramai orang Nepal boleh cakap Melayu bai (pun intended).

Pengalaman Belajar di Nepal (Part 1)

Korang tau tak orang Nepal suka gila makan nasi dengan kentang?

National Football Development Programme (NFDP)

Korang perhati selepas 5 tahun NFDP beroperasi, program ni membuahkan hasil tak?

Adakah Game Membawa Kepada Keganasan?

Between lag dengan kalah, mana lagi korang angin? Ke kalah sebab lag?

Sains Sukan

Bidang Sains Sukan ni luas rupanya. Bukan setakat untuk atlet sahaja. Boleh jugak jadi jurulatih, ahli…

Tips Asas PUBG

Sharing is caring guys…