Makanan Viral: Sedap atau Popular?

Pernah tak korang pergi tempat yang orang bagi review sedap, tapi tak sedap?

Body Shaming

Apakah garisan yang memisahkan antara body shaming dengan berseloroh antara kawan dan keluarga?

Tips Melancong Di Eropah

Tips daripada orang yang orang yang dah bertahun belajar dan kerja di Eropah.

Review Series: The Society

Ini yang terjadi apabila sekumpulan budak sekolah menengah cuba menubuhkan kerajaan dan sistem sosial.

Review Drama: Nur 2

Korang rasa Nur 2 mencapai standard Nur yang first tak?

Tips Cari Makanan Halal Di Overseas

Ha korang yang nak gi travel atau nak sambung belajar dekat luar negara tu boleh tengok…

Social Media Detox

Korang pernah tak try puasa daripada media sosial? Selalu bertahan berapa hari? Rasa lebih tenang tak?

Pasport Hilang Di Luar Negara

Apa nak buat bila pasport hilang di luar negara? Nak kena terus apply untuk dua kerakyatan…

Penindasan Terhadap Kaum Uyghur

Extremisme wujud di mana-mana spektrum ideologi.

Belajar Lain, Kerja Lain

Korang rasa tak rugi ke belajar sampai 4-5 tahun, tapi kerja dalam bidang lain?