4 Elemen Penting dalam Kemiskinan Haid

Dah la mahal, nak tukar pulak tempat tak selesa. Nak buang merata nanti jin kutip. The…

Cara Mendapatkan Kerja di Ireland

McGregor perlukan plumber ke? Dia kan suka tap.

Kenapa Tiada Ular di Ireland?

Serius la satu negara tu seekor ular pun tak ada?

Pengajaran daripada Isu Fynn Jamal

Nak kupas isu besar dan sensitif di media sosial memang mencabar.


Review Series – Romance is a Bonus Book

Siapa yang suka dengan scene penerbitan buku boleh try series ni.

Ireland: Rakyat Sedikit, Kes Banyak

Rasa bangga pulak jadi rakyat Malaysia. We can do this together!

Pengalaman Menjadi Mangsa Islamophobia di Luar Negara

Korang pernah kena harass tak masa melancong di luar negara?

Perlu Ke Bersolidariti?

Korang rasa hashtag-hashtag solidariti ni berkesan tak?

Homesick

Ada dua jenis orang yang duduk asrama: satu homesick, satu lagi sick of home.

Makanan Viral: Sedap atau Popular?

Pernah tak korang pergi tempat yang orang bagi review sedap, tapi tak sedap?

Body Shaming

Apakah garisan yang memisahkan antara body shaming dengan berseloroh antara kawan dan keluarga?

Tips Melancong Di Eropah

Tips daripada orang yang orang yang dah bertahun belajar dan kerja di Eropah.