Punca dan Solusi Craving Makanan

Kalau lifestyle kau bagus, kau telan je la apa kau craving tu. Tapi kalau lifestyle pun…

4 Pekerjaan Zaman Dahulu yang Dah Pupus

Yang tukang kipas tu macam ada je lagi. Boleh dapatkan kasut kerja di sini https://shp.ee/74f5k2m

Kamera Brand H Harga RM150 Riban

Baik angkut kereta H terus harga gini. Boleh dapatkan kamera comel dan murah di sini https://shp.ee/5uw59hf

Cotton Candy Dicipta oleh Seorang Dentist

So nak dengar cakap dentist ke tak ni? Boleh dapatkan cotton candy di sini https://shp.ee/nwhquvz

Eiffel Tower Made in China

Aduh adakah budaya travel tourist mainland jugak diimport dari Paris? Boleh dapatkan Eiffel Tower hiasan di…

Medal Olimpik Tokyo Guna Barang Terpakai

Haritu ada terbaca organiser kata jangan gigit, bahaya. Boleh dapatkan t-shirt yang speaker pakai di sini…

Itali Bagi RM140K untuk Orang Muda Membangunkan Kampung

Tau-tau Chiellini bukak kedai piza. Siapa tak bayar dia tarik kolar. Boleh dapatkan tepung piza murah dan…

Review Filem – Outside the Wire

Panjangnya sinopsis cerita. Dah macam separuh movie.

Rasa Macam Orang Kaya Bila Beli McD di Venezuela

Dah macam perompak ha bawak duit berkepuk macam tu.


Bendera Putih, Masjid, NGO: Yang Penting Dapatkan Bantuan

Jangan simpan sorang-sorang. Kalau nak maki sapa-sapa pun carilah teman, jangan pendam.

Asal Usul Mangkuk Tingkat

Fuyo tak pernah lagi makan mangkuk tingkat tanah liat. Macam claypot ke?


Review Filem – June & Kopi

Selalu kalau cerita anjing ni ada sekali air mata.